Hos Norva24 vil vi være dit foretrukne kloakservicecenter til enhver fremtidig kloakrensning eller -service, du måtte stå overfor. Vi er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriservices. Vi hjælper både private og virksomheder med grundig og pålidelig service af deres kloak i Kalundborg.

Når du vælger os til at udføre din kloakservice i Kalundborg, får du en grundig, sikker og professionel kloakservice. Vi tager os af alle kloakopgaver. Vi kører ud, når du har problemer med et tilstoppet afløb eller et stoppet toilet. Er der tale om en større opgave, som kræver tungere maksinkræfter, rykker vores slamsuger også ud i Kalundborg. Med slamsugerens maskinkræft kan vi fjerne selv de største tilstopninger.

Selv de akutte problemer kan vi håndtere. Hvis du pludseligt står med vand i kælderen efter et større skybrud, kan du altid ringe til vores døgnvagt. Han rykker ud 24 timer i døgnet. Hvis du ønsker at få din kloakservice udført af en autoriseret kloakmester, så er vores kloakmestre nogle af de bedste, der findes. Vores kloakmestre har autorisation fra Sikkerhedsstyrelsen, og så er Nova24 medlem af fagorganisationen, Danske Kloakmestre. Det kan være en rigtig god idé at vælge en kloakmester, til de komplicerede opgaver. Ved de helt store opgaver er det faktisk påkrævet, for eksempel når der skal kobles til kommunens kloaknet, eller ved installation af en helt ny kloak.

Hos Norva24 er vi altid grundige, når vi kommer for at hjælpe dig med at sikre, at din kloak igen fungerer uden problemer og tilstoppelser. Vi lover dig højeste kvalitet, grundighed og sikkerhed – en kloakservice af højeste kvalitet. Når vi skal yde din kloakservice i Kalundborg, er din tilfredsheds det vigtigste.