Pålidelig kloakservice i Albertslund

Der kan være mange årsager til en tilstoppet kloak, og det kan være svært at finde kilden til problemet. Enten stammer tilstoppelsen fra køkkenet, badeværelset eller noget helt tredje. Propperne i kloakrørene kan være større og mere komplekse, end man regner med. Derfor kan det være en rigtigt god ide at tilkalde professionel hjælp, hvis du oplever problemer med dine afløb eller din kloak. Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriservices, og vi kan tilbyde både slamsugning og kloakrensning i København. Alt efter problemets omfang, kan der være behov for forskellige maskiner og metoder til at fjerne tilstopningen og løse problemet. Hos Norva24 kan vi løse alle kloakopgaver, i alle størrelser og omfang, for både private og erhverv. Vores medarbejdere er kompetente fagfolk, som står klar til at rykke ud. Vores døgnvagt er altid parat til at tage hånd om din kloakrensning i Albertslund. Til de større tilstopninger kan der være behov for lidt flere maskinkræfter end ved de mindre kloakrensninger.

De fleste husejere kender til bekymringen for vand eller slam i kælderen. Kloakken kan nemt oversvømme, især under det danske ustadige vejr, hvor der er risiko for de helt store regnskyl. Vandet fra kloakken finder hurtigt vej til kældre og andet lavtliggende bebyggelse.

Hvis du skulle være uheldig at få problemer med vand i din kælder under et af de større skybrud, så kører vi ud med vores slamsuger og fjerner vandet igen. Uanset om der er tale om en mindre tilstoppelse i toilettet eller en større tilstopning i selve kloakken, så kan vi altid finde en løsning på problemet. Vi kan også tilbyde TV-inspektion af dine kloakker. Uanset hvad behovet er, så er vi altid behjælpelige, og vi opererer i hele Storkøbenhavn.

Professionel TV-inspektion i Albertslund

Hos Norva24 kan du få en grundig TV-inspektion i Albertslund. TV-inspektion fungerer ved, at et kabel med et lille kamera bliver ført ned i din kloak. Med kameraet kan vi få bedre overblik over forholdene i  hele kloakken, end vi ville kunne få manuelt, og vores kan operatør nemmere forudse og forebygge problematikker og skader på din kloak. Vi kan altså udbedre en potentiel skade, før den sker, og du sparer både tid og penge. Skulle skaden være sket, hjælper vi selvfølgelig med at udbedre denne og rette op på de problemer, der måtte være, hvad enten det er rødder, vand eller rotter, der har skabt problemet. Du kender en tilstandsrapport for dit hus. En TV-inspektion svarer lidt til en tilstandsrapport for din kloak. Tilstandsrapporten for huset er lovpligtigt, hvis huset skal sælges, men det gælder ikke for dine kloakker. Derfor kan man som ny husejer komme ud for nogle ubehagelige overraskelser, hvis der ikke er dannet overblik over kloakkens tilstand før hussalget. Hos Norva24 får du en tilstandsrapport med i købet, når du bestiller en TV-inspektion af dine kloakker.