Kvalitetssikker kloakservice i Aarhus 

Der kan være mange årsager til en tilstoppet kloak, og det kan være svært at finde kilden til problemet. Rotter, rødder og vand er kun de mest hyppige årsager til skader og tilstoppelser i kloakken. Det kan være en rigtig god ide at søge professionel hjælp, hvis man vil sikre ordentlig service af sine afløb eller kloakker. Hos Norva24 kan vi hjælpe dig med alle dine fremtidige kloakopgaver. Hos os får du altid en grundig og pålidelig kloakservice. Vi er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriservices. Vores store erfaring gør os til eksperter inden for alt, hvad der har med kloakker at gøre. Vi kan hjælpe både private og virksomheder i Aarhus med både kloakrensning, kloakspuling, slamsugning og TV-inspektion.

Grundig kloakservice kræver en bred vifte af kompetencer og redskaber. Til de større tilstopninger kan der være behov for flere maskinkræfter. Vores slamsuger rykker ud i Aarhus, når der er behov for ekstra stærke maskinkræfter. En slamsuger kan ikke alene fjerne de helt store tilstopninger fra din kloak. Slamsugeren kan også være behjælpelig, hvis en akut situation skulle opstå, og du skulle stå med vand i kælderen efter et skybrud. Vi rykker ud og løser de akutte problemer i døgndrift. Vi står altid klar til at sikre, at din kloak i Aarhus fungerer upåklageligt. Vores ønske er at være dit foretrukne kloakfirma i Aarhus uanset hvilken kloakservice, du skulle have brug for.

Kontakt os ved at ringe på 86 22 08 00 eller send os en mail på aarhus@norva24.dk.

Professionelle fagfolk står bag din kloakservice i Aarhus

Det kan være nødvendigt at vælge en autoriseret kloakmester til nogle af de mere komplicerede opgaver og i nogle sammenhænge kan det faktisk være lovpligtigt. Når du vælger en kloakmester hos Norva24, får du en kloakmester af bedste kaliber. Vores kloakmestre har autorisation fra Sikkerhedsstyrelsen, så hvis du vælger en kloakmester hos os, får du garanti for, at arbejdet bliver udført efter alle regler og restriktioner. Vi sender gerne vores bedste kloakmester til Aarhus for at løse din kloakservice.

Vi byder på mange ydelser med vores kloakservice i Aarhus

Hvis du ønsker at tjekke tilstanden af din kloak med en TV-inspektion, kan vores kompetente operatører hjælpe med den opgave. Ved TV-inspektionen føres et kamera ned gennem kloakken. Kameraet kan opdage forhold i kloakken, som ville være svære at finde manuelt, og dermed kan vi forebygge problematikker og skader på din kloak. Du kan spare både tid og penge med en grundig TV-inspektion hos os. Hvis vi skulle finde en skade under en TV-inspektion af din kloak i Aarhus, hjælper vi selvfølgelig med at udbedre denne og rette op på de problemer, vi finder. TV-inspektionen af din kloak i Aarhus kan også være god idé, hvis du skal sælge dit hus. Med et overblik over forholdene i din kloak, undgår du at give ubehagelige overraskelser videre til den kommende ejer. Uanset hvad formålet med TV-inspektionen er, så er du altid i trygge hænder hos os. Vi kører ikke, før din kloak er fri fra slam, og vi har udbedret alle skaderne, så din kloak igen fungerer fuldstændigt, som den skal. Vi er grundige. Din tilfredshed kommer først. Hos Norva24 er du garanteret en kloakservice af højeste kvalitet, uanset hvad behovet er.

Fik hurtig og kompetent hjælp af Jesper, til stoppet køkkenhåndvask. Med tilhørende spuling af afløb og kloak. Opgaven blev fulgt helt til dørs. Hjortshøj 8530
Madelein
Vi havde Norva24 i Aarhus til at fjerne lidt aflejringer i vores afløb. De var professionelle - de kom på klokkeslettet, og fik hurtigt fikset opgaven. Nemt og ligetil. Og prisen fandt vi også hinanden på. En god oplevelse + flinke folk.
ole
Kontaktede Norva 24 Århus afdeling for en presserende rensning af tilstoppede rørledning fra tagnedløb til sivbrønd. De måtte imidlertid afslå opgaven grundet travlhed. Kontaktede derpå konkurrenterne, hvor det ikke lykkedes at opnå kontakt. Genoptog kontakten til Norva, som intet kunne garantere. Men til trods for dette løste min opgave professionelt og udenfor normal arbejsdstid inden dagen var omme - fantastisk service - en fornøjelse :-)
Peter