Hvis din kloak har brug for en grundig og kvalitetssikret kloakservice på Lolland, står vi hos Norva24 klar til at hjælpe dig. Vores afdeling er beliggende i Rødby, og vi er derfor i tæt afstand til dig, når du skal bruge hjælp. Ring til os på 54 60 16 45, send en mail på roedby@norva24.dk eller udfyld vores kontaktformular – så sidder vi klar til at hjælpe dig. 

Kompetent kloakservice i Rødby – døgnet rundt

Rødder, vand og rotter er blot de mest almindelige kilder til kloakproblemer. Men årsagerne kan være mange. Hos Norva24 hjælper vi dig med at finde årsagerne til tilstopningen i din kloak. Vi finder den bedste løsning på problemerne, så den passer præcist til dine behov. Vi er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industrielle tjenester. Vi har mange års erfaring med kloakservice både for private og virksomheder. Vi garanterer kvalitet, grundighed og sikkerhed, når du vælger os til at udføre din kloakservice på Lolland. Vi kan håndtere selv de største tilstopninger. Vores vakuumpumpe er klar til at rykke ud og løse kloakopgaver, der kræver større maskinkraft. Selvfølgelig kommer vi også ud døgnet rundt ved nødsituationer. Skulle du være uheldig og stå med vand i kælderen, kan du trygt ringe til os.

Norva24 står klar til at hjælpe dig med kloakservice i Rødby

Til de mere komplekse kloakopgaver har vi et professionelt, stærkt og kompetent team af autoriserede fagfolk. Hos Norva24 har alle vores fagfolk autorisation fra Sikkerhedsstyrelsen. Vores fagfolk er af den allerbedste kaliber, og vi sender gerne vores bedste folk til Lolland for at løse din kloakopgave. Vi garanterer grundighed og kvalitet. For os er din tilfredshed afgørende, og derfor er vi altid grundige. Hos Norva24 får du den bedste kloakservice på hele Lolland.