Norva24 er dannet af en række lokale kloakvirksomheder, som slog sig sammen i 2015. I dag er vi Nordens største selskab inden for kloakservice og service af underjordisk infrastruktur. Vi leverer en bred vifte af tjenester til bl.a. produktionsvirksomheder, hoteller, restauranter, tankstationer, entreprenører, offentlige myndigheder og private borgere: fra kloakservice, TV-inspektion, opsætning af rottespærre og højvandssikring til avanceret gravesugning, højtryksspuling, tømning af fedt– og olieudskillere og transport af farligt affald.

Vi har lokale afdelinger spredt over hele landet for at sikre lokal tilstedeværelse, tæt kundekontakt og ikke mindst hurtig, pålidelig udrykning, når der er brug for det, døgnet rundt, 365 dage om året. Med os på opgaven er både virksomheder, boligselskaber og private sikret, at jobbet bliver udført korrekt og til den aftalte tid.

Ungt selskab – lang historie

I 2015 var vi en række lokale, norske kloakvirksomheder, som gik sammen og dannede Norva24. To år senere opkøbte vi ISS Kloak- & Industriservice, og i dag er vi branchens største nordiske aktør med afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Vores historie strækker sig langt tilbage i tiden, selvom vi er en ung virksomhed. Det er kombinationen af solid erfaring og ny dynamik, indgående lokalkendskab og national bredde, som i løbet af ganske få år har givet os en stærk og unik position i markedet.

Men selvom vi er vokset hurtigt og har opnået mange vigtige resultater, arbejder vi konstant på at forbedre og effektivisere vores forretningsområder, så vi fortsat er den bedste nordiske samarbejdspartner i branchen, både for private og virksomheder.

 

Medarbejdere
265
Medarbejdere
Afdelinger
17
Afdelinger
køretøjer
160
køretøjer
Lande
4
Lande
Danmark, Norge, Sverige, Tyskland