En ny samarbejdspartner på Sydsjælland: Tom’s Kloakservice er en del af Norva24

Hos Norva24 vægter vi både høj kvalitet og god kundeservice, og vi er derfor rigtig glade for at teame op med de kyndige medarbejdere hos Tom’s Kloakservice  i forbindelse med at Norva24 har opkøbt dem. 

Vi ønsker hver dag at sikre kloakservice til alle vores private- og erhvervskunder, og det samme ønske har Tom’s Kloakservice. I takt med at behovet for kloakservice af høj kvalitet stiger, følger vi hos Norva24 selvfølgelig med i den stigning, og netop derfor har vi opkøbt Tom’s Kloakservice for at sikre en bred service for vores kunder. 

Norva24 og Tom’s Kloakservice har mange ting til fælles, og det var derfor helt nærliggende, at vi skulle blive samarbejdspartnere for at sikre kloakservice af høj kvalitet på hele Sydsjælland. Tom’s Kloakservice bryster sig af mange års erfaring på samme måde som Norva24, og de tilpasser på samme måde som os deres løsninger til den enkelte kundes behov. De følger ligeledes med i udviklingen i branchen og deres løsninger baserer sig derfor på velkendt håndværk kombineret med nye teknikker.

Det kan være en god ide at bestille professionel kloakservice i Næstved og tjekke forholdene i din kloak i Næstved, så du kan undgå tilstoppelser og forebygge skader. Når du bestiller kloakservice i Næstved hos Norva24, får du en kloakservice af højeste kvalitet. Vi lover grundighed, sikkerhed og høj faglighed, når vores fagfolk kommer ud for at udføre kloakservice i Næstved. Ring til os allerede i dag på 55 70 04 84 eller send os en mail på naestved@norva24.dk – så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig i Næstved med din kloakservice.

Professionel kloakservice i Næstved

Derfor kan det være fornuftigt at tilkalde professionel hjælp, når kloakken giver problemer. Hos Norva24 har vi mange års erfaring inden for kloakrens og -service.  Vores mange kompetencer og lange årrække af erfaring, gør os til eksperter i alt, hvad der har med kloakservice i Næstved at gøre. Uanset om du har problemer i privaten med en stoppet køkkenvask, eller om det er på arbejdspladsen, at afløbet driller, så står vi klar med kompetente fagfolk. Vi kan løse alle tænkelige kloakopgaver. Vi lover at hjælpe dig med at få din kloak op at køre igen, uden problemer eller tilstoppelser. Vi går op i, at du får den allerbedste service. Hos Norva24 garanterer vi en grundig og ordentlig kloakservice i Næstved. Din tilfredshed er vores største fokus.

Sydvestsjælland kloakservice

Som en del af vores kloakservice i Næstved kan vi også tilbyde dig TV-inspektion af din kloak. En TV-inspektion giver et bedre overblik over forholdene i din kloak. TV-inspektionen kan blandt andet fortælle om chancen for skader eller problemer. Vi kan udbedre forholdene og undgå skaden, før den sker. Hvis du tager hånd om risikoen for skaden er sket, sparer du ikke blot tid og bekymringer – du sparer også penge.

En TV-inspektionen foregår ved, at et kamera bliver ført ned gennem din kloak. Det giver langt bedre udsyn i kloakken, og derfor kan vi bedre se potentielle skader. Finder vi et problem, hjælper vi selvfølgelig med at finde den bedste løsning. Vi undersøger ikke din kloak uden at løse de potentielle skader, vi finder.

Vi ønsker at være din foretrukne kloakservice i Næstved

Du er altid i trygge hænder hos Norva24, og vi ønsker at være din foretrukne kloakservice i Næstved. Ønsker du at få udført din kloakservice af en professionel i Næstved, så er vores kloakservice den bedste, du finder. Vi sender gerne vores bedste fagfolk til Næstved for at løse din kloakopgave. Du får garanti på, at arbejdet bliver udført efter alle regler om sundhed, sikkerhed og miljø. Vi kan hjælpe dig med alle dine fremtidige kloakopgaver. Selv hvis et akut problem skulle opstå, kan du altid kontakte vores døgnvagt. Vi giver din kloak en grundig behandling. Hos os får du den bedste service og højeste kvalitet. Du er i trygge hænder hos os.

Du kan sagtens finde kloakservice, som er tættere på dig

Selvom vores afdeling ligger i Næstved, skal du ikke fortvivle! Vi kører rundt på det meste af sjælland og er du bosat i en af de nedenstående byer, kommer vi hurtigt til din undsætning:

Slamsugning i Næstved

Kilden til tilstopning i kloakken kan være mange. Slam, rotter, rødder og vand er bare nogle af årsagerne til, at kloakken stopper til, og proppen kan være mere dybtliggende, kompleks og omfattende end først antaget. Vi tilbyder derfor slamsugning i Næstved, da vores erfaring siger os, at det i de fleste tilfælde kan afhjælpe problemet.  Til de større opgaver, der kræver maskinkræft – fx slamsugning i Næstved, kører vores slamsluger ud til dig. 

Din kloakservice i Næstved står klar til at hjælpe dig

Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med din kloakservice i Næstved. Du kan ringe til os på 55 70 04 84 eller sende en mail på naestved@norva24.dk

Du kan stole på os – vi hjælper altid!

En kæmpe tak til Niels i Norva24 i Næstved, jeg bor i Rækkehus gennem en boligforening og havde i nogle dage observerede høje gnavelyde under min sokkel i køkkenet, Niels kommer blæsende og kører kamera igennem kloaken samt røg prøver, intet findes dog sættes der Rottespærre ned. Lydene fortsætter og da Rottemanden ikke gør noget før jeg har fanget noget så slog Niels til, kom med en Dygtig Rottemanden, fik sat vildt kamera ned fælder systematisk op, og efter 3 uger fangede vi den møg Rotte, havde det ikke været for Norva24 insats så havde den gnavet hele huset ned nu. Så kæmpe ros og tak til og for dem dem
Pia
Vi har haft besøg af Niels Bo Jørgensen fra Norva, som ved første opkald, på adressen og senere hen ved opfølgning på vores sag, har vist et kæmpe servicegen. Han tog sig rigtig god tid og var informativ under hele processen. Vi kan varmt anbefale dette firma.
Andreas