Hos Norva24 får du en kloakservice i Grenå af højeste kvalitet. Vi er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriservices. Vi har mange års erfaring med kloakservice til både private og virksomheder. Når du vælger os til at udføre din kloakservice i Grenå, garanterer vi grundighed, sikkerhed og kvalitet. Det kan være en rigtig god idé at vælge professionel kloakservice i Grenå til de mere komplicerede opgaver – ved nogle typer opgaver er det faktisk lovpligtigt.

Kontakt din kloakservice i Grenå

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din kloakservice i Grenå, så skal du være velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe på 86 17 40 30 eller sende en mail på aarhus@norva24.dk. Så sidder vi klar til at tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med din kloakservice i Grenå.

Professionelle folk står bag din kloakservice i Grenå

Hvis du vælger en af vores fagfolk til at udføre kloakservice i Grenå, er du garanteret et stykke arbejde, der overholder alle regler og restriktioner. Vi sender vores bedste fagfolk ud til dig i Grenå, så du får det allerbedste resultat. Vores fagfolk har alle autorisationer fra Sikkerhedsstyrelsen, og vi er medlem af fagorganisationen Danske Kloakmestre. Hos Norva24 sætter vi kundetilfredshed forrest. Vi er altid grundige, når vores fagfolk kommer til dig i Grenå for at sikre, at din kloak igen fungerer uden problemer og tilstoppelser. Vi lover dig en kloakservice af højeste kvalitet.

Din kloakservice i Grenå har mange ydelser 

Vi kan håndtere alle typer kloakopgaver, og det er alt fra et tilstoppet afløb eller et stoppet toilet. Til de større opgaver kører vores slamsuger ud i Grenå. Slamsugeren kan blandt andet fjerne vandet fra din kælder, hvis du oplever problemer efter et større skybrud. Du kan altid ringe til vores døgnvagt. Vi rykker ud 24 timer i døgnet.

Du kan sagtens finde kloakservice, som er tættere på dig

Selvom vores afdeling ligger i Grenå, skal du ikke fortvivle! Vi kører rundt i det meste af Danmark, og er du bosat i en af de nedenstående byer, kommer vi hurtigt til din undsætning:

Din kloakservice i Grenå står klar til at hjælpe

Hvis du har et akut opstået problem eller blot ønsker at få kloakservice i Grenå, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe på 86 17 40 30 eller sende en mail på aarhus@norva24.dk.

I forbindelse med sommerens mange skybrud, har jeg haft store udfordringer med mit afløb i kælderskakten, der på ingen måde kunne følge med. Efter at have ventet på at få besøg fra et konkurrerende 8500-firma i over 14 dage (har stadig intet hørt fra dem), ringede jeg til Lasse fra Norva24, hvilket jeg KLART skulle have gjort som det første. Allerede i telefonen, fik jeg kyndig og tryg vejledning og dagen efter var han på pletten som aftalt.
Ditte