Står du og din virksomhed og mangler en grundig og miljøvenlig rengøring af diverse industrielt udstyr? Hos Norva24 tilbyder vi professionel højtryksspuling, som er en effektiv metode til skånsom rensning af en lang række forskellige materialer, herunder eksempelvis kar, rør og filtre. Vi tilbyder også betonspuling, som er en højtryksspuling af beton.

En højtryksspuling kan takket være et vandtryk på 3000 bar fjerne belægninger i bl.a. tanke, varmevekslere og forbrændingskedler uden brug af hverken sand eller kemikalier. På den måde er en højtryksspuling en yderst miljøvenlig og meget grundig rensningsmetode, som får renset i dybden og kan tage stort set alle former for belægninger, store som små. Så hvad end du og din virksomhed har brug for en højtryksspuling af blandekar eller gulve, står vi klar med hjælp. Vi hjælper alle typer af virksomheder, og vi tilbyder gode råd og professionel service og vejledning.

Professionel højtryksspuling til rensning af industrielt udstyr – herunder også betonspuling

Hos Norva24 har vi specialiseret os inden for højtryksspuling, og vi har mange års erfaring inden for den skånsomme rensningsmetode. Vi har høje standardkrav, og vi holder et meget højt kvalitetsniveau, bl.a. fordi vi konstant stiller krav til vores materiel og mandskab, så vi er sikre på at professionalitet er i højsædet, og så vi kan skabe det mest kvalitetssikre og bedst mulige resultat for vores kunder. Det er vi nemlig nødt til, da vi hver dag leverer højtryksrensning af industrielt udstyr til en række af landets største forsyningsselskaber, olieraffinaderier, entreprenører og fjernvarmeproducenter.

Vi har altså en stor portion erfaring og ekspertise med i rygsækken, og med vores specialkøretøjer kan vi klare det meste. En professionel højtryksspuling fra Norva24 kan bl.a. anvendes til:

 • Tankrensninger
 • Varmevekslere
 • Luftkølere
 • Støbeskel/fritlægning af armering
 • Procesrør
 • Kedler
 • Elektrofiltre
 • Blandekar
 • Gulve
 • Betonspuling, herunder fejlstøbning af beton samt betonkanoner

Fordele ved højtryksspuling

Fordi vi anvender intet andet end vand og højt tryk, så er det en miljøvenlig rensningsmetode, og det er også skånsomt over for belægning og overflader, da vi netop ikke anvender skadelig kemi.

Dine overflader, som du gerne vil have højtryksspulet, vil blive efterladt fuldstændig rene og fine, og da spulingen ikke genererer støv eller forurener, er det sikkert for både dig og vores medarbejdere, og hvem der ellers kommer i nærheden, når vi for eksempel laver højtryksspuling af kloakker.

Der er ikke noget affald i forbindelse med højtryksspuling, da vand og skidt enten vil løbe væk direkte via kloak, rør eller afløb, eller også vil det løbe hen over overfladen og ned i afløb dér. Eller også kan vi opsamle vandet og køre det væk, hvorefter det bliver renset. Hvis vi står for at rense spulevandet for tungmetaller for eksempel, så sørger vi for, at det bliver renset forsvarligt, inden det bliver ledt ud i kloaksystemet.

Når du vælger os til at højtryksspule din kloak, dine rør eller andre ting, så får du altid hurtig, effektiv, grundig og nænsom spuling. Selvom vi spuler med et højt tryk, så passer vi på, og vi har mulighed for at spule med et lavere tryk, hvis du gerne vil have spuling af rør, som måske ikke er i tiptop stand længere.

Vores højtryksspulingsudstyr renser i dybden, og opgaver med at spule kloakker, rør og afløb kan ofte udføres af en enkelt medarbejder. Det betyder, at det sparer dig for penge. Og fordi en spuling (såsom kloakspuling) er hurtigt udført, påvirker det din dag mindst muligt, og du vil hurtigt komme videre med dit almindelige arbejde.

Vi er alsidige, fleksible og professionelle

Vi rykker gerne ud til din adresse – enten privatadresse eller virksomhedsadresse – og udfører forskellige spulingsopgaver. Vejret er ikke nogen hindring for os, for vores medarbejdere og vores udstyr fungerer under alle vejrforhold.

Når du hyrer et professionelt firma til f.eks. at spule din kloak på arbejdspladsen, så er du fri for selv at skulle gøre det. En del ting kan udføres af personer, der ikke er uddannet til det, men det kan være risikabelt, hvis man begynder at rode med ting, som man ikke har forstand på. Man kan for eksempel risikere at gøre en skade værre, hvis man spuler noget, som er porøst og ikke kan holde til det høje tryk.

Hos Norva24 er vi eksperter i blandt andet kloakspuling, kedelspuling og spuling af rør, kar, luftkølere og tanke. Derfor kan du trygt overlade opgaven med at højtryksspule til os. Udover at have sikkerhed i at hyre professionelle folk, så sparer du tid og energi ved ikke selv at skulle rengøre det, du gerne vil have spulet.

Hvorfor vælge os til spuling af f.eks. kloakker, rør og afløb?

Du skal vælge at få os til at spule for dig, fordi vi har mange års erfaring på området. Vi arbejder med højtryksspuling af en lang række ting, og det er muligt, at vi også sagtens kan hjælpe dig med spuling af ting, som ikke er nævnt her på siden. Tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Så tager vi en konstruktiv og kundefokuseret snak med dig om, hvad vi kan tilbyde, hvordan processen fungerer, og hvad det formentlig vil koste dig.

Hvis du gerne vil have spulet din kloak, er du kommet til de helt rigtige. Vores firma er nemlig udsprunget af, at en række kloakeringsvirksomheder i Norge indgik et stærkt samarbejde. Dette skete i 2015, og siden da har vi udvidet vores virksomhed.

Da vores virksomhed er så godt repræsenteret på Danmarkskortet, vil du nemt kunne få en eller flere medarbejdere ud til din adresse, uden at de skal køre tværs over landet.

Andre gode grunde til at vælge os er, at vi:

 • Er Nordens største selskab inden for kloakservice m.m.
 • Har fokus på den tætte kundekontakt
 • Sætter en ære i at udføre opgaven korrekt og til den aftalte tid 
 • Har en stærk og unik markedsposition takket være vores solide erfaring, nye dynamik, indgående lokalkendskab og er geografisk velpræsenteret i Danmark
 • Trods markant og hurtig vækst har stort fokus på kontinuerlig forbedring og effektivisering af vores forretningsområder
 • Leverer mange forskellige services til mange forskellige formål og virksomheder samt til private

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvad enten du gerne vil have spuling af din kloak, spulet et eller flere afløb og rør eller højtryksspuling af gulve eller andet, så får du altid pålidelig, sikker, punktlig og venlig service hos os.

Spuling af kloakker er noget, som vi gør ret ofte, men det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad du kan bruge vores højtryksspulingsservice til. Vi følger dog ikke blindt anvisninger fra vores kunder, for vi kigger på, om forholdene er ok til spuling, og vi vurderer også, om det, der skal spules, kan holde til det massive vandtryk.

Vi tilbyder en lang række spulingsservices. Vores overordnede kategori, som vi kalder “Spul” omfatter både højtryksspuling og facaderens. Takket være vores køretøjer og dygtige medarbejdere kan vi derfor hjælpe dig med flere spuleopgaver.

Eksempler på opgaver, som vi har udført, er:

 • Højtryksspuling af kloak
 • Spuling af afløb
 • Spuling af rør
 • Rensning af tanke
 • Spuling af gulve
 • Procesrørsspuling

Ring eller skriv til os i dag for at høre mere om dine muligheder. Du kan også bestille en opgave via vores hjemmeside.

Højtryksspuling til både private og erhverv

Vi kan levere stort set de samme services til private som erhverv. Der er dog ofte tydelige forskelle på udvalget af oplagte services, som vi kan hjælpe med for privatpersoner og virksomheder. I toppen af siden kan du vælge, om du besøger vores hjemmeside i privat eller virksomhedsmæssig sammenhæng, og vores forside skifter alt efter fokusset.

For privatpersoner er vores oplagte opgaver inden for:

Hvis du klikker dig ind på “Services” som privat, så kan du vælge mellem de tre ovenstående opgavetyper plus “Spul”. Privatpersoner kan sagtens have brug for at få spulet kloakken, afløbsrør, nedløbsrør eller andre ting, som de har svært ved selv at klare.

Selv hvis der er en opgave, du gerne vil have løst, som ikke er repræsenteret i en af de tre/fire opgavetyper nævnt her, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Som sagt samarbejder vi også med mange forskellige virksomheder. Vi har stort fokus på følgende opgaver:

 • Tømningsordning
 • Spul
 • TV-inspektion
 • Farligt affald
 • Industriservice

Højtryksspuling hører under kategorien “Spul”. Foruden opgaver med højtryksspuling af kloak, spuling af afløb, rør m.m. så tilbyder vi også facaderens. Der er dog stor forskel på, om der “blot” skal spules en kloak, eller om der skal udføres facaderens. At skulle rengøre facaden på en virksomhedsbygning er omfattende og ret tidskrævende, da vi udfører disse opgaver i tre trin, hvorimod spuling er nemt og hurtigt, da det er et spørgsmål om at køre ud med vores vogn, undersøge det, der skal spules, og så udføre opgaven.

Vi har afdelinger rundt omkring i Danmark samt i udlandet

Vi har afdelinger i flere nabolande, og her i Danmark har vi 9 afdelinger. Vi har fire på Sjælland, en på Lolland, en på Fyn og fire i Jylland. Vores 155 medarbejdere er fordelt mellem alle vores afdelinger i Danmark og udlandet. Det samme er vores 120 køretøjer.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi komme ud til dig efter ganske kort tid, og vi har døgnvagt, hvilket betyder, at en medarbejder kan komme ud til dig døgnet rundt og alle dage på året. I tilfælde af at du står med et akut problem, kan du ringe til vores døgnvagt på telefonnummer 70 12 02 22.

Vi er den alsidige samarbejdspartner inden for bl.a. kloak, spul og TV-inspektion

Selvom vores specialer spænder bredt, er vores medarbejdere klædt godt på både fagligt og praktisk. Vi har nemlig opbygget solid erfaring inden for mange forskellige områder, fordi vores firmaer består af en række virksomheder, der er blevet lagt sammen og dermed samarbejder som én samlet enhed.

Vi har også opkøbt et par andre virksomheder i nyere tid – f.eks. Toms Kloakservice – og vi samarbejder med J.S. Overfladebehandling og deres søsterselskab Thornvig Jensen A/S.

Hvis du samarbejder med os, vil du derfor få et stærkt team bag dig, som kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver inden for blandt andet kloakering, spuling og TV-inspektion.

Hvis du allerede nu ved, præcis hvad du gerne vil have hjælp til, kan du hurtigt og nemt bestille en opgave via vores “Bestil opgave”-formular. Så kommer vi og klarer det for dig. I trin 1 i processen skal du vælge mellem følgende opgaver:

 • Kloakservice
 • Tømning af tank eller brønd
 • Tilstoppet afløb, håndvask m.m.
 • Kloakspuling
 • Gravesuger
 • TV-inspektion
 • Andet

Du kan også ringe eller skrive til os. Så tager vi en snak med dig om, hvad der skal laves, og hvornår vi kan hjælpe dig med det.

Kontakt os: