Gravesuger

Med sin enorme opsugningskapacitet kombineret med evnen til at arbejde i svært ufremkommelige områder er gravesugeren det perfekte supplement til den konventionelle gravemaskine. Sugeren arbejder med nærmest kirurgisk præcision og efterlader alle installationer uberørte, uanset om det er underjordiske gas-, vand- og afløbsrør eller el-, fibernet- og teleforbindelser.

Et teknisk avanceret specialkøretøj til gravearbejde

Gravesugeren er et teknisk avanceret specialkøretøj, som opsuger alle tænkelige materialer fra bygge- og anlægsbranchen samt industrielle miljøer.

Den opsuger tørt, flydende, fast, løst og leret materiale med en diameter op til 250 mm, og den arbejder på dybder ned til 30 m og med en horisontal afstand op til 200 m afhængigt af det opsugede materiale.

De unikke egenskaber er uundværlige i mange forskellige miljøer, fx ved renoverings-, tunnel- og brøndarbejder, hvor materialet skal suges op fra stor dybde og efterfølgende transporteres til deponi.

Gravesugeren sparer tid og penge

Dén blanding af kraft og præcision gør, at man kan undgå langsommeligt, manuelt gravearbejde og dermed eliminere stilstandsomkostninger samt ekstra udgifter til skader på underjordiske installationer. De unikke egenskaber gør gravesugeren attraktiv for alt fra kraft-/varmeværker, kemisk industri, entreprenører og jernbaner til offentlige institutioner, boligforeninger og anlægsindustri.

Gravemaskinens anvendelsesområder

  • Gravearbejder, hvor rør og kabler udgør en forhindring
  • Opsugning af materiale på større dybder og afstande
  • Trafikerede områder med begrænset plads
  • Oprensning af grøfter, overdækkede render (rør) samt damme
  • Udskiftning af skadede stolper og pæle til stakit, skilte og belysning
  • Vedligeholdelse at sporanlæg
  • Slambassiner og rådnetanke

 

Bestil direkte Kontakt os

Kontakt os: