Hos Norva24 yder vi professionel facaderens, så din facade igen ser indbydende ud. Vi ved, hvor vigtigt det er for et hus, at facaden er i orden og ser ren og pæn ud.

Mange oplever desværre, at deres facade falmer i takt med, at der begynder at vokse alger og lav på den, så der dermed skabes belægninger som kan være svære at få af.
Desværre kan sådanne belægninger i værste fald være skadelige for en facade, fordi alger og lav opsamler fugt, som kan trække ind i facaden, hvilket kan resultere i revner og eventuelle frostsprængninger. Det kan en professionel facaderens heldigvis afhjælpe – og her kommer vi ind i billedet.

Skånsom og miljøvenlig facaderens til alle typer af facader

Vi har specialiseret os i facaderens og udfører professionel afrensning af murværk og alle andre typer facader. Vi ved, at ikke alle facader er ens, og at der kræves individuel behandling af enhver facade. Måden hvorpå facaderensningen udføres, kommer derfor an på, hvilket materiale facaden er lavet af, og det tager vi selvfølgelig højde for, så du får den mest skånsomme rensning af din facade, og så du opnår det bedste resultat.

Hos Norva24 går vi meget op i at passe på både vores kunder og miljøet, og derfor kan du være helt sikker på, at vores facaderens udføres ved hjælp af det nyeste udstyr, og at den derudover selvfølgelig både er skånsom for din facade samt miljøvenlig. Derudover står vi selvfølgelig altid klar med råd og vejledning. For os er det nemlig vigtigt, at du og din facade er i trygge hænder, og at du er sikker på, at du modtager en kvalitetssikret og professionel udført facaderens fra os.

Sådan fungerer en facaderens fra Norva24

I forbindelse med en facaderens er der flere steps, som skal udføres, for at sikre, at rensningen af facaden holder længst muligt. Hos Norva24 består en facaderensning af:

  • Algebehandling: Inden vi renser din facade, giver vi først facaden en algebehandling. En algebehandling består af et desinficerende middel, som sørger for dels at dræbe alle alger, dels at gøre facaden modstandsdygtig og resistent overfor algeangreb på længere sigt.
  • Facaderens: Efter algebehandlingen giver vi din facade en facaderensning. Som tidligere nævnt sørger vi selvfølgelig for, at facaderensningen bliver så skånsom for din facade som muligt.
    En facaderens fjerner alt snavs og alle alger, så din facade kommer til at se ud som ny.
  • Imprægnering: Efterfulgt af facaderensningen giver vi din facade en miljøvenlig imprægnering, som går ind og lægger et beskyttende lag udenpå din facade, og som sørger for at gøre din facade smuds- og vandafvisende. På den måde bliver din facade mere modstandsdygtig overfor snavs, alger, lav og misfarvninger.

Masser af erfaring trods firmasammenlægning i 2015

Selvom vores selskab, som består af flere firmaer, der er blevet lagt sammen, er relativt nyt, har vi masser af erfaring inden for bl.a. facaderensning. Vores firma har et betydningsfuldt navn, og det er resultatet af, at en stribe kloakvirksomheder gik sammen i 2015 og dermed dannede det, der i dag er Norva24. Netop fordi vores baggrund er inden for blandt andet kloakering, er vores firmanavn meningsfyldt for os. Det står nemlig for “Norsk vann og avløp 24 timer i døgnet”.

Da vi har stort fokus på vand og afløb og derudover også tilbyder døgnservice via vores døgnvagt, opsummerer firmanavnet fint de ting, som vi brænder for.

De enkelte virksomheder er meget ældre end Norva24, og derfor har vores medarbejdere masser af erfaring fra deres respektive områder, som de kan trække på. Derfor kan vi også hjælpe dig.

Kloakfirmaer gik sammen og dannede en stærkere enhed

På trods af at firmaet er resultatet af, at en række norske kloakfirmaer i sin tid fusionerede, tilbyder vi i dag meget mere end at arbejde med kloakker. Af denne grund kan vi også hjælpe dig med at rense din husfacade.

Da facaderengøring kan være en hård og omfattende opgave at kaste sig ud i for privatpersoner såvel som for virksomheder eller måske varmemestre i en boligforening, står vi klar til at hjælpe med at rense facader på både private boliger, offentlige bygninger, privatejede virksomheder og andre bygninger, som godt kunne trænge til en ordentlig rengøring og eventuel imprægnering.

Uanset om du skal have renset en stor eller lille facade, så tager vi opgaven seriøst, og vi gør vores bedste for at være både hurtige, grundige og effektive på alle jobs. Nogle opgaver kan dog være mere tidskrævende end andre, og det kan eksempelvis være, hvis bygningen er flere etager høj, eller hvis der er altaner eller andet på facaden, som gør det svært og dermed mere tidskrævende at rense facaden.

Vores høje professionelle niveau holdes takket være vores 155 medarbejdere. Vi har 120 køretøjer fordelt mellem de fire lande, som vi er til stede i. Alene i Danmark har vi hele 9 afdelinger. Udover de 9 afdelinger, der bærer vores navn, så har vi også Toms Kloakservice, Thornvig Jensen og J.S Overfladebehandling. Du finder os både i Jylland, på Fyn, på Lolland og på Sjælland.

Skånsom facaderenovering i tre trin

Vores facaderenovering er skånsom, og den udføres i tre trin. Det er dog op til dig, om du gerne vil have imprægnering af facaden, når vi er færdige med facaderensningen. Vi anbefaler helt klart altid, at du får lavet en algebehandling, inden vi renser din facade, da det er vigtigt, at algerne og andre små organismer dør. Selvom vi efterfølgende renser og eventuelt imprægnerer facaden, så vil algebehandlingen have en langtidsvirkende effekt, da det bedre kan forhindre nye algeangreb.

Hvis du investerer lidt penge i at gøre facaden på dit hus eller anden bygning pæn igen, så kan du spare penge i det lange løb. Det kan nemlig blive dyrt, hvis algebelægning og lav suger fugt til sig og leder det ind i bygningen/huset.

At få udført facaderenovering i form af facaderensning med forudgående algebehandling og efterfølgende imprægnering vil potentielt også spare dig for en del penge, da du kan slippe for at renovere facaden ved en mere gennemgribende og tidskrævende proces, som måske omfatter både udskiftning af mursten og fuger og kalkning.

 

Facaderensning med fokus på miljøet

Når vi udfører opgaver inden for vores “Spul”-kategori, anvender vi skånsomme midler, der stadig er effektive og miljøvenlige. Vi er desuden også certificeret i henhold til ISO 14001, og det betyder, at vi anvender den mest anerkendte standard inden for miljøstyring.

Vores certificering er en rettesnor for os, så vi har noget konkret at forholde os til, men det omfatter også, at vi har fokus på, hvordan miljøhåndtering kan styrke vores virksomhed. Derudover giver certificeringen os også en besparelse, da vi er opmærksomme på at bruge ressourcerne mere hensigtsmæssigt, og vi informerer vores medarbejdere om det. Derudover tror vi også på, at det faktum, at vi er certificerede i henhold til ISO 14001, giver os en konkurrencemæssig fordel.

På grund af disse fordele ved du som kunde hos os, at du altid får miljøvenlig facaderens. Hvis du vil høre mere om, hvad vi gør for at passe på miljøet, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også læse vores korte men informative tekst om det miljømæssige aftryk, som vi ønsker at lave. Vi kalder det “Spor for fremtiden“.

Vi kan mere end at rense facader

Vi brænder for at give alle vores kunder en god service. For os er det lige meget, om du gerne vil benytte os til at rense tagrender, rense facaden på dit hus, lave tv-inspektion af din kloak eller noget helt andet. Uanset om det er en stor eller lille opgave, tager vi den gerne.

Vi vil også gerne køre ud til dig eller din virksomhed, uanset hvor i landet det er. Der kan dog være ekstra ventetid, da transporttiden til for eksempel Nordjylland og Sydjylland er større. Du vælger selv, hvor vi skal sende medarbejdere ud til dig fra via vores formular, hvor du kan bestille en service (klik f.eks. på “Bestil opgave” i toppen af siden).

Vores services er inddelt i følgende kategorier:

Tre af de fire kategorier har underkategorier, og vores kloakservice omfatter vand i kælderen, rottespærre, slamsugning og tilstoppet afløb.

Vores tømningsordningskategori byder på disse to services: Tømning af septiktank og tømning af vejbrønde.

Spul omfatter blot to services, og det er højtryksspuling og facaderens.

Sidst men ikke mindst tilbyder vi også TV-inspektion. Denne kategori har ingen underkategorier.

Hvis du gerne vil have os til at udføre rensning af facade på din bolig, virksomhedsbygning eller andet, hvor facaden godt kunne bruge facaderens, så kan du have glæde af at få vores folk til at udføre flere opgaver for dig, når de er alligevel kører fysisk ud for at løse en opgave.

Du er velkommen til at kontakte os og høre om dine muligheder for at få udført flere opgaver samme dag. Jo mere du gerne vil have lavet, jo længere tid tager det. Det koster lidt mere end blot at få lavet facaderengøring, men der kan til gengæld være gode penge at spare ved også at få lavet f.eks. slamsugning eller tømning af septiktank.

Nordisk selskab med afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland

Selvom firmaet udspringer af et norsk samarbejde mellem kloakvirksomheder, så er vi meget mere i dag. Vi har afdelinger i både Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

I Danmark er vores afdelinger fordelt rundt omkring i landet, men i Norge og Sverige er vores afdelinger at finde i den sydlige del af landet. I Tyskland er vores afdelinger primært placeret i Nordtyskland, men vi har også et par afdelinger i Midttyskland.

Da vi har afdelinger tæt på Danmark i nabolandene, kan du derfor vælge at få besøg af os fra en af vores udenlandske afdelinger i stedet. For eksempel kan det være nyttigt for dig at få udført facaderens af vores svenske kolleger, som kan køre til Sjælland fra Sverige. Det kræver dog, at vores medarbejdere skal passere Øresundsbroen eller tage med en færge, og det er også en fordel, hvis du kan tale svensk.

Der er dog masser af gode grunde til at kontakte en af vores danske afdelinger. Vi har nemlig masser af erfaring, vi er nemme at kommunikere med takket være vores fælles sprog, og vi er servicemindede og grundige.

Da facaderens ikke anses for at være en akut opgave, kan du sagtens bare kontakte os inden for almindelig kontortid. Du kan ringe eller skrive til os, men du kan også nemt bestille en facaderens-opgave ved at klikke dig igennem vores formular. Da vi arbejder med meget andet end facaderengøring, vil du formentlig skulle vælge “Andet” i formularen.

Du finder os her:

Kontakt os: