Hos Norva24 yder vi professionel facaderens, så din facade igen ser indbydende ud. Vi ved, hvor vigtigt det er for et hus, at facaden er i orden og ser ren og pæn ud.

Mange oplever desværre, at deres facade falmer i takt med, at der begynder at vokse alger og lav på den, så der dermed skabes belægninger som kan være svære at få af.
Desværre kan sådanne belægninger i værste fald være skadelige for en facade, fordi alger og lav opsamler fugt, som kan trække ind i facaden, hvilket kan resultere i revner og eventuelle frostsprængninger. Det kan en professionel facaderens heldigvis afhjælpe – og her kommer vi ind i billedet.

Skånsom og miljøvenlig facaderens til alle typer af facader

Vi har specialiseret os i facaderens og udfører professionel afrensning af murværk og alle andre typer facader. Vi ved, at ikke alle facader er ens, og at der kræves individuel behandling af enhver facade. Måden hvorpå facaderensningen udføres, kommer derfor an på, hvilket materiale facaden er lavet af, og det tager vi selvfølgelig højde for, så du får den mest skånsomme rensning af din facade, og så du opnår det bedste resultat.

Hos Norva24 går vi meget op i at passe på både vores kunder og miljøet, og derfor kan du være helt sikker på, at vores facaderens udføres ved hjælp af det nyeste udstyr, og at den derudover selvfølgelig både er skånsom for din facade samt miljøvenlig. Derudover står vi selvfølgelig altid klar med råd og vejledning. For os er det nemlig vigtigt, at du og din facade er i trygge hænder, og at du er sikker på, at du modtager en kvalitetssikret og professionel udført facaderens fra os.

Sådan fungerer en facaderens fra Norva24

I forbindelse med en facaderens er der flere steps, som skal udføres, for at sikre, at rensningen af facaden holder længst muligt. Hos Norva24 består en facaderensning af:

  • Algebehandling: Inden vi renser din facade, giver vi først facaden en algebehandling. En algebehandling består af et desinficerende middel, som sørger for dels at dræbe alle alger, dels at gøre facaden modstandsdygtig og resistent overfor algeangreb på længere sigt.
  • Facaderens: Efter algebehandlingen giver vi din facade en facaderensning. Som tidligere nævnt sørger vi selvfølgelig for, at facaderensningen bliver så skånsom for din facade som muligt.
    En facaderens fjerner alt snavs og alle alger, så din facade kommer til at se ud som ny.
  • Imprægnering: Efterfulgt af facaderensningen giver vi din facade en miljøvenlig imprægnering, som går ind og lægger et beskyttende lag udenpå din facade, og som sørger for at gøre din facade smuds- og vandafvisende. På den måde bliver din facade mere modstandsdygtig overfor snavs, alger, lav og misfarvninger.

 

Kontakt os: