Skal du bruge kloakservice, som fx indebærer slamsugning på Langeland, så er Norva24 det ideelle valg til denne opgave. Vores hovedafdeling ligger i Holmdrup, og vi har derfor nemt ved at komme til dig, når du skal bruge hjælp. Vi er eksperter inden for kloakservice, og siden 2015 har vi hjulpet både private og virksomheder med deres kloakservice. Vi er både til rådighed i planlagte besøg og ved akut opstået situationer. Du er altid velkommen til at kontakte os, og det kan du gøre på følgende måde. Ring til os på 62 23 12 08, send en mail på holmdrup@norva24.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Ved slamsugning på Langeland står professionelle fagfolk bag

Du kan og skal altid forvente kloakservice af højeste kvalitet. Vi har gennem årene indhentet en masse brugbar viden og erfaring, og den deler vi gerne med dig, når vi fx skal hjælpe med slamsugning på Langeland. Vi kommer både til dig, når du har planlagt besøget og lige så, når du allermindst havde regnet med et besøg fra os. Vi tager først afsted, når problemet er løst – du kan trygt stole på os. Alle vores fagfolk er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, og udfører alle opgaver ud fra officielle regler og standarder. 

Skal du bruge slamsugning på Langeland? Så kontakt os allerede i dag!

Vi er helt med på, at du ofte skal bruge os, når problemet er akut. Derfor tilbyder vi døgnservice alle ugens dage. Vi er altså klar til at hjælpe dig dag og nat. Du kan nemt få fat på os ved at ringe på 62 23 12 08, sende en mail på holmdrup@norva24.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så sidder vores dygtige fagfolk klar til at hjælpe dig med din kloakservice på Langeland.