Hvis du skal bruge kloakservice, som fx indebærer slamsugning i Faaborg, så er Norva24 det helt rigtige valg for dig. Vores afdeling hører til i Holmdrup, og vi er derfor tæt på dig og dit kloakproblem! Vi er et professionelt og kompetent hold af fagfolk, som siden 2015 har hjulpet både private og virksomheder med deres kloakservice i Faaborg. Vi ser meget frem til at byde dig velkommen hos os. Vi står til rådighed, når det er planlagt, og når kloakproblemet er akut opstået, og du kan få fat på os døgnet rundt. Ring til os på 62 23 12 08, send en mail på holmdrup@norva24.dk eller udfyld vores kontaktformular. Så sidder vi klar til at hjælpe dig med dit kloakproblem.

Slamsugning i Faaborg udføres af kompetente fagfolk 

Når vi sender vores fagfolk afsted mod dit hjem eller virksomhed, kan du altid regne med, at de leverer et tilfredsstillende stykke arbejde, som lever op til de forventninger, som vi ønsker, at du skal have til os. Vi har brugt mange år på at blive eksperter på området, og vi ved præcis, hvad vi laver, når vi fx foretager en slamsugning i Faaborg – du kan trygt stole på os. Alle vores fagfolk har den rette godkendelse fra Sikkerhedsstyrelsen, og de udfører kun kloakopgaver inden for de officielle regler og standarder. 

Skal du bruge akut hjælp? Så kontakt os allerede i dag

Vi vil rigtig gerne imødekomme vores kunders forskellige ønsker og behov. Derfor tilbyder vi døgnservice alle ugens dage, og du skal derfor ikke vente for længe med at få den rette hjælp eller rådgivning til dit kloakproblem. Du kan nemt for fat i os ved enten at ringe på 62 23 12 08, sende en mail holmdrup@norva24.dk eller udfylde vores kontaktformular.