Skal du bruge kloakservice i Svendborg, fx en slamsuger, så er Norva24 det ideelle valg til dig. Vores afdeling er beliggende i Holmdrup, og vi er derfor ikke langt væk fra dig, når du skal bruge vores hjælp. Vi har været eksperter i branchen siden 2015 og har igennem årene hjulpet både private og virksomheder med kloakservice i Svendborg. Vi glæder os til at byde dig velkommen! Du kan både få fat på os, når det er planlagt og når problemet er opstået akut. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, kan du gøre det på følgende måde. Ring til os på 62 23 12 08, send en mail på holmdrup@norva24.dk eller udfyld vores kontaktformular. Så sidder vi klar til at hjælpe dig!

En professionel slamsuger i Svendborg

Når vi kommer ud til dig for at udføre kloakservice i Svendborg, sørger vi altid for at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Siden 2015 har vi indhentet en masse brugbar viden og erfaring, som vi meget gerne vil dele med dig. Vi har bl.a. dygtiggjort os inden for disciplinen slamsugning, så du kan være sikker på, at vi ved, hvad vi laver, når vi besøger dig i Svendborg og omegn. Alle vores fagfolk er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, og de udfører alle opgaver ud fra de officielle regler og standarder. 

Kloakservice i Svendborg er kun et klik væk – døgnet rundt

Som en del af vores ydelser tilbyder vi døgnservice på alle ugens dage. Det gør vi, da vi godt ved, at kloakservice eller slamsugning i Svendborg ikke altid kan planlægges. Er der opstået et problem med din kloak uden for vores åbningstid, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på 62 23 12 08, send en mail på holmdrup@norva24.dk eller udfyld vores kontaktformular. Så sidder der mange dygtige fagfolk klar til at hjælpe dig!