Kloakledninger

Tv-inspektion kloak og stikledninger

 

Norva24 udfører dagligt TV-inspektioner af kloak- og stikledninger for både private husejere samt virksomheder og forsyningsselskaber i alle størrelser. Vi er medlem af Danske TV-inspektionsfirmaers kontrolordning (DTVK), som er din garanti for, at det arbejde, vi udfører, er af højeste kvalitet og underlagt ekstern kontrol.

 

Vi råder over mere end 20 TV-inspektionsvogne, der med specialopbyggede designs kan inspicere alle former og størrelser af kloakledninger. Vores service er landsdækkende, og med vores vagtordning kan du altid ringe til os på tlf. 70 120 222.

 

TV-inspektion er en effektiv og skånsom måde at undersøge præcist, hvad der er problemet med dine kloakledninger. Med en TV-inspektion kan vi derfor præcist dokumentere, hvor skaden er, og hvor omfangsrig skaden er. På baggrund af TV-inspektionen får du et præcist overblik over, hvad du skal have repareret.

 

Ved at køre et TV-inspektionskamera igennem kloakledningerne er Norva24 i stand til at finde ud af, hvad problemet er samt præcist lokalisere, hvor problemet opstår. Vi udfører ligeledes TV-inspektion på faldstammer.

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

HVORFOR TV-INSPEKTION?

Når vi præcist ved, hvad skaden er, og hvor den er, kan vi rådgive dig i, hvilken løsning der er optimal og derved spare dig for gener og unødige udgifter. Det kan derfor være en god idé at få foretaget en TV-inspektion, inden du påbegynder et større renovationsprojekt.

 

På baggrund af TV-inspektionen udarbejdes en TV-rapport, der detaljeret beskriver tilstanden af dine kloakledninger. På samme måde som en tilstandsrapport på et hus beskriver TV-rapporten, hvilke og hvor store skader du har på dine kloakledninger.

 

Herefter kan du med TV-rapporten prioritere og planlægge de eventuelle reparationer. TV-inspektion kan også bruges til at undersøge om problemerne med kloakledningerne skyldes rotter.

 

Vi tilbyder følgende services

  1. Tv-inspektion af ledninger fra Ø50 – Ø3000 mm.
  2. Måling af fald i ledninger fra Ø100 mm.
  3. Tæthedsprøvning af ledninger fra Ø100 til Ø1600 mm.
  4. Rodskæring & fræsning af ledninger i alle størrelser
  5. Fræsning af aflejring og påhug fra Ø 130 mm.
  6. Rensning af ledninger med genbrugsvand
  7. Reparationer af såvel større som mindre anlæg
tv-inspektion-kloakledning