Faldstammer

NORVA24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Tv-inspektion af Faldstammer

 

Hvis køkkenvasken, afløbet eller toiletterne ofte stopper til, kan det være, at jeres faldstamme trænger til at blive renset eller måske er så gammel og slidt, at der er behov for renovering af faldstammen. For at få et overblik over, hvad der er problemet og for at finde den bedste løsning, anbefaler vi, at der gennemføres en TV-inspektion af faldstammen.

 

TV-inspektion af faldstammen vil vise, om en rensning af faldstammen er vejen frem, eller om renovering af faldstammen er påkrævet. Uanset hvad har Norva24 de rigtige fagfolk til opgaven og kan hjælpe dig videre i forløbet.

 

Norva24 udfører jævnligt TV-inspektion og rensninger af faldstammer i både parcelhuse, villaer, etagebygninger, m.m. og tilbyder ligeledes også TV-inspektion på kloakledninger.

 

Vi har landsdækkende service og kan tilse din faldstamme når og hvor som helst. Se vores kontaktside for at finde din lokale afdeling.

 

RENSNING AF FALDSTAMMER

Hvis TV-inspektionen viser, at det ikke er nødvendigt at iværksætte et renovationsprojekt, er en udboring af faldstammen den rigtige løsning. En udboring renser faldstammen for slagger, sæberester og andre fremmedelementer, der er med til at fremprovokere forstoppelserne. Her kan du læse mere om stoppede afløb, og hvordan de opstår.

 

Rensning af faldstammen er i mange tilfælde en passende løsning på tilstoppede faldstammer, men i visse tilfælde kan der vise sig at være skader eller slid, som kræver strømpeforing.

 

Strømpeforing af faldstammer

Viser det sig, at en udboring ikke er nok, anbefaler vi, at I undersøger mulighederne for at få strømpeforet faldstammen. Strømpeforing er en effektiv og skånsom metode, hvor en strømpe lægges ind i faldstammen – ofte uden nedbrydning af vægge, fjernelse af skabe eller omlægning af eksisterende installationer. Strømpen hærder inde i faldstammen, og man laver således en ny faldstamme inde i den gamle.

 

Norva24 samarbejder med førende strømpeforingsselskaber i hele Danmark. Ring på 70 120 222, og hør mere om, hvad vi kan gøre for jeres ejendom – Vi hjælper altid!