Faldstammer

NORVA24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Tv-inspektion af Faldstammer

 

Hvis køkkenvasken, afløbet eller toiletterne ofte stopper til, kan det være at jeres faldstamme trænger til at blive renset, eller måske er så gammel og slidt, at der er behov for renovering af faldstammen. For at få et overblik over, hvad der er problemet og finde den bedste løsning anbefaler vi, at der gennemføres en TV-inspektion af faldstammen.

 

Hvis TV-inspektionen viser, at det ikke er nødvendigt at iværksætte et renovationsprojekt, er en udboring af faldstammen den rigtige løsning. En udboring renser faldstammen for slagger, sæberester og andre fremmedelementer, der er med til at fremprovokere forstoppelserne. Her kan du læse mere om udboring af faldstammer.

 

Viser det sig, at en udboring ikke er nok, anbefaler vi, at I undersøger mulighederne for at få strømpeforet faldstammen. Strømpeforing er en effektiv og skånsom metode, hvor en strømpe lægges ind i faldstammen – ofte uden nedbrydning af vægge, fjernelse af skabe eller omlægning af eksisterende installationer. Strømpen hærder inde i faldstammen og man laver således en ny faldstamme inde i den gamle.

 

Norva24 samarbejder med førende strømpeforingsselskaber i hele Danmark. Ring på 70 120 222 og hør hvad vi kan gøre for jeres ejendom – Vi hjælper altid!