TV inspektion

Klar besked uden at grave

Har du et ukendt problem med dit kloaksystem, har du brug for en autoriseret kloakmester og TV-inspektion af din kloak. Et godt overblik over tilstanden af dine kloakker betyder, at der ikke venter dig ubehagelige overraskelser i form af forstoppelser, rotteangreb eller fugtproblemer

Med en TV-inspektion får du klar besked og en fuld gennemgang af tilstanden af dine kloakledninger. På den måde kan du undgå eventuelle ubehageligheder i form af eksempelvis rotter, fugtproblemer, lugtgener mv.

En TV-inspektion af din kloak giver dig et præcist overblik over, hvad der skal repareres og hvor. Det betyder, at du undgår unødige opgravninger og derved sparer både tid og penge.

Når problemet er identificeret, står vi selvfølgelig også klar til at udbedre problemet. Det kan eksempelvis være behov for kloakreparation, montering af rottespærre  eller hvis der tale om stoppede afløb eller kloakrør.

HVAD ER TV-INSPEKTION?

TV-inspektion er den mest effektive måde til at få kontrolleret tilstanden af dine kloakker, faldstammer, procesrør, dræn, afløbsledninger osv. NORVA24 tager hånd om hele opgaven, fra specificering af behov over analyse af resultater til udbedring af eventuelle skader.

DOKUMENTATION

NORVA24 har specialiseret sig i at gennemføre en kundetilpasset TV-inspektion, der dækker ethvert behov for dokumentation til forsikringsselskaber, boligselskaber, kommuner og private boligejere.

TV-inspektionen dokumenteres altid i en TV-rapport på et digitalt lageringsmedie med foto og beskrivelse. Rapporten er efter Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordnings (DTVK) regler og standarder. Det betyder, at du er garanteret, at det udførte arbejde lever op til branchens kvalitetskrav.

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – vi hjælper altid!

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

HVILKE RØRSTØRRELSER KAN INSPICERES MED KLOAK TV-INSPEKTION?

Vi anvender det nyeste og mest moderne udstyr, der findes på markedet. NORVA24 råder over kameraer, der kan inspicere ledninger op til ø3000 mm, og vores mindre selvkørende kameraer kan inspicere ned til ø100 mm. Vi har også skubbe kameraer, der kan anvendes ned til ø25 mm. Det giver os mulighed for at servicere både forsyningsselskaber med behov for inspektion af store hovedledninger, men også stikledninger på private ejendomme.

Vi kan udføre TV-inspektion i eksempelvis:

  1. Kloakledninger
  2. Luftkanaler
  3. Faldstammer
  4. Skorstene
  5. Fjernvarmeledninger
  6. Procesrør
  7. Vandledninger
  8. Brøndboringer
  9. Gasledninger
  10. Stikledninger

VI TILBYDER FØLGENDE SERVICES

 1. Måling af fald i ledninger fra Ø100 mm.
 2. Tæthedsprøvning af ledninger fra Ø100 til Ø1600 mm.
 3. Rodskæring & fræsning af ledninger i alle størrelser
 4. Fræsning af aflejring og påhug fra Ø 130 mm.
 5. Rensning af ledninger med genbrugsvand
 6. Reparationer af såvel større som mindre anlæg Vandledninger

KUNDEN I FOKUS

Vi sætter en stor ære i at levere en kvalificeret service, og vi tager altid udgangspunkt i hver enkelt kundes behov og problemstilling. Hos os er mottoet: Vi Hjælper Altid!

Vi har afdelinger fordelt over hele Danmark og dækker både Jylland, Fyn, Sjælland og Øerne. Det betyder, at vi kan hjælpe, når som helst og hvor som helst i landet. Find din lokale afdeling her.

 

KVALITETSSIKRING

NORVA24 Danmark er medlem af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK), som er den brancheorganisation, der arbejder med kvalitet og standardisering inden for TV-inspektion.