TV inspektion

Klar besked uden at grave

 

Vished for, og overblik af tilstanden af dine kloakker betyder, at der ikke venter dig ubehagelige overraskelser i form af forstoppelser, rotteangreb eller fugtproblemer. Det kan være, at du har et ukendt problem med dine kloakker, og derfor har brug for hjælp hos en autoriseret kloakmester.

 

Med en TV-inspektion får du klar besked og en fuld gennemgang af tilstanden af dine kloakledninger. På den måde kan du undgå eventuelle ubehageligheder i form af eksempelvis rotter, fugtproblemer, lugtgener mv.

 

En TV-inspektion giver dig et præcist overblik over, hvad der skal repareres og hvor. Det betyder, at du undgår unødige opgravninger og derved sparer både tid og penge.

 

Hvad er TV-inspektion 

TV-inspektion er den mest effektive måde til at få kontrolleret tilstanden af dine kloakker, faldstammer, procesrør osv. NORVA24 tager hånd om hele opgaven, fra specificering af behov over analyse af resultater til udbedring af eventuelle skader.

 

Dokumentation

NORVA24 har specialiseret sig i, at gennemføre en kundetilpasset tv-inspektion, der dækker ethvert behov for dokumentation til forsikringsselskaber, boligselskaber, kommuner og private boligejere.

 

TV-inspektionen dokumenteres altid i en tv-rapport på et digitalt lageringsmedie med foto og beskrivelse. Rapporten er efter Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordnings (DTVK) regler og standarder. Det betyder, at du er garanteret, at det udførte arbejde lever op til branchens kvalitetskrav.

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Hvilken rørstørrelser kan vi inspicere? 

Vi anvender det nyeste og mest moderne udstyr, der findes på markedet. NORVA24 råder over kameraer, der kan inspicere ledninger op til ø3000 mm, og vores mindre selvkørende kameraer kan inspicere ned til ø100 mm. Vi har også skubbe kameraer, der kan anvendes ned til ø25 mm. Det giver os mulighed for, at servicere både forsyningsselskaber med behov for inspektion af store hovedledninger, men også stikledninger på private ejendomme.

 

Vi kan udføre TV-inspektion i eksempelvis:

  1. Kloakledninger
  2. Luftkanaler
  3. Faldstammer
  4. Skorstene
  5. Fjernvarmeledninger
  6. Procesrør
  7. Vandledninger
  8. Brøndboringer
  9. Gasledninger
  10. Stikledninger

Vi tilbyder følgende services

 1. Måling af fald i ledninger fra Ø100 mm.
 2. Tæthedsprøvning af ledninger fra Ø100 til Ø1600 mm.
 3. Rodskæring & fræsning af ledninger i alle størrelser
 4. Fræsning af aflejring og påhug fra Ø 130 mm.
 5. Rensning af ledninger med genbrugsvand
 6. Reparationer af såvel større som mindre anlæg Vandledninger

Kunden i fokus

Vi sætter en stor ære i at levere en kvalificeret service, og vi tager altid udgangspunkt i hver enkelt kundes behov og problemstilling. Hos os er mottoet: Vi Hjælper Altid!

 

Kvalitetssikring 

NORVA24 Danmark er medlem af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK), som er den brancheorganisation, der arbejder med kvalitet og standardisering inden for TV-inspektion.