Vand i kælder

Vand i Kælder

 

Ved kraftige regnskyl og skybrud, oplever nogle husejere at deres kælder eller lavtliggende bebyggelser oversvømmes med kloakvand. Det sker ofte fordi de kommunale ledninger ikke kan lede regnvandet væk tids nok. Sker dette presses kloakvandet tilbage i systemet, og kan finde vej op gennem gulvafløbet i kælderen.

 

Norva24 står klar til, at hjælpe døgnet rundt og kan med kort varsel rykke ud og suge vandet op af din kælder.

 

Hvis du de seneste år har oplevet oversvømmelser efter regnskyl kan du forebygge skaderne med et højvandslukke. Et højvandslukke installeres i rørsystemet og sikrer at kloakvandet ikke kan løbe tilbage i dit hus.

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Det kan du gøre for at undgå vand i din kælder

Når det kommunale kloaksystem ikke kan nå at lede regnvandet væk tilstrækkeligt hurtigt, kan det ske, at kloakvandet løber baglæns og dermed op i din kælder. Det vil dog normalt kun ske, hvis dine afløb i kælderen ligger for lavt i forhold til kloakken ude i vejen. Et højvandslukke kan forhindre det i at nå op gennem dit gulvafløb og toilet.

 

Et højvandslukke er et rør med to klapper. Klapperne åbner, når spildevandet løber ud af huset, men lukker, hvis der presses vand ind udefra kloaksystemet. På den måde undgår du, at kloakvand løber baglæns op i dine afløb.

Norva24 kan hjælpe dig med at montere et højvandslukke. Ring til os på tlf. 70 120 222 og få et uforpligtende tilbud.

 

Et højvandslukke kan monteres til:

  1. Gulvafløb
  2. Liggende ledning
  3. Toilet
  4. Stikledning

Installation af en højvandslukke behøver ikke at være en dyr løsning og nogle forsikringsselskaber giver endda rabat på husforsikring, hvis du klimasikrer dit hus.