Stoppet afløb/køkkenvask/toilet

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Stoppet afløb, køkkenvask eller toilet

 

NORVA24 står klar til at hjælpe dig, hvis dit afløb eller toilet stopper til.  Hvis uheldet er ude, står vi klar til at hjælpe dig alle døgnets 24 timer, 7 dage om ugen, 365 dage om året – Vi hjælper altid!

Vi har lokalafdelinger landet over og kan hjælpe dig uanset, om du befinder dig i Jylland, Fyn, Sjælland eller øerne.

 

Hvorfor stopper afløb?

Når dine afløb på badeværelset stopper til, er det ofte fordi sæberester, hår, papir eller andet skidt sætter sig fast. Dette kan fx være afløbene i brusekabinen eller håndvasken, men også dit toilet, køkkenvask eller sågar afløb til vaskemaskine og opvaskemaskine kan blive ubehjælpeligt stoppet til.

Stoppede afløb kommer altid ubelejligt, og det kan derfor være en god idé at kontakte os og få renset kloakrøret grundigt.

Lige meget hvornår problemet opstår, er forstoppelser i kloakrør altid en irritation. Det er ikke sikkert, at du altid selv kan udbedre problemet, og i de tilfælde står vi klar til at hjælpe dig.

 

Hvad kan jeg selv gøre ved stoppede afløb?

Imidlertid er der forskellige ting, du selv kan prøve inden, du ringer til os og bestiller kloakservice. Eksempelvis kan du fjerne gulvristen og fjerne det snavs, der har sat sig fast. Er det ikke nok, kan du forsøge dig med kogende vand tilsat lidt opvaskemiddel.

Den bedste og mest sikre løsning er dog at ringe efter professionel hjælp. Når vi kommer ud og skal hjælpe dig med en forstoppelse, sker det typisk ved, at vi højtryksspuler dine kloakledninger fra vejen og ind mod huset.

En effektiv og professionel rensning af kloakledningerne vil endvidere være med til at forebygge fremtidige forstoppelser. På den måde undgår du, at dine afløb hurtigt stopper til igen.