Stoppet afløb/køkkenvask/toilet

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Stoppet afløb, køkkenvask eller toilet

 

NORVA24 står klar til at hjælpe dig, hvis dit afløb eller toilet stopper til.  Hvis uheldet er ude, står vi klar til at hjælpe dig alle døgnets 24 timer, 7 dage om ugen, 365 dage om året – Vi hjælper altid!

 

Når dine afløb stopper til, er det ofte fordi sæberester, hår, papir eller andet skidt sætter sig fast. Stoppede afløb kommer altid ubelejligt og det kan derfor være en god idé, at kontakte os og få renset kloakrøret grundigt.

 

Lige meget hvornår problemet opstår, er forstoppelser i kloakrør altid en irritation. Det er ikke sikkert, at du altid selv kan udbedre problemet og i de tilfælde står vi altid klar til at hjælpe dig.

Imidlertid er der forskellige ting du selv kan prøve inden, at du ringer til os og bestiller kloakservice. Eksempelvis kan du fjerne gulvristen og fjerne det snavs, der har sat sig fast. Er det ikke nok, kan du forsøge dig med kogende vand tilsat lidt opvaskemiddel.

 

Den bedste og mest sikre løsning er dog at ringe efter professionel hjælp. Når vi kommer ud og skal hjælpe dig med en forstoppelse sker det typisk ved at vi højtryksspuler dine kloakledninger fra vejen og ind mod huset. En effektiv og professionel rensning af kloakledningerne vil endvidere være med til at forebygge fremtidige forstoppelser.