Slamsugning

Professionel slamsugning døgnet rundt

 

Hos Norva24 løser vi alle typer opgaver inden for slamsugning og står klar til at rykke ud døgnet rundt, skulle uheldet være ude. Vores dygtige personale sidder klar på vagttelefonen på tlf. 70 120 222 til at hjælpe ved akutte problemer. Vi udfører bl.a.:

 

  1. Tømning af tanke – herunder septiktanke, samletanke, sivebrønde, køkkenbrønde, pumpebrønde, tagnedløb mm.
  2. Tømning/rensning af tanke og bassiner på rensningsanlæg
  3. Rensning og tømning af gylletanke, procesanlæg hos industrivirksomheder mm.
  4. Slamspuling og tømning af kloakrør, dræn og private brønde samt rensning af faldstammer
  5. Tømning af oversvømmede kældre

Med vores dygtige medarbejdere og professionelt udstyr tilbyder vi branchens bedste løsninger inden for slamsugning. Vi har skræddersyet løsninger, som er tilpasset forskellige typer kunder. Hvad enten du er privat grundejer, boligselskab, offentlig institution eller privat virksomhed, har vi en løsning, der passer nøjagtigt til dine behov.

 

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70 120 222 og få et uforpligtende tilbud – vi hjælper altid!

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Slamsugerservice i hele landet

 

Vi har landsdækkende service, så uanset hvor du befinder dig i landet, er hjælpen lige ved hånden. I vores lokale afdelinger står kvalificeret personale klar til at rådgive dig og sende en slamsuger afsted til din lokation. Find din nærmeste afdeling herunder.

 

Sjælland/øerne:
Albertslund, Hillerød, Kalundborg, Næstved og Rødby.

 

Jylland/Fyn:
Holmdrup, Odense, Grenaa, Kolding, Uldum og Aarhus.

 

Vi har dygtige kollegaer og samarbejdspartnere i alle landets afkroge, så selv ved de mest komplicerede og omfattende slamsugningsopgaver, har vi kvalificeret personale i nærheden til at løse opgaven.

 

Kvalificeret hjælp til alle typer kloakservice

 

I Norva24 udfører vi også autoriseret kloakarbejde og kan ligeledes være behjælpelig med ydelser såsom tv-inspektion af kloak, faldstammer og afløb samt tømning af vejbrønde, sandfang og fedt-, olie- og benzinudskillere.

Uanset hvad dine behov er indenfor slamsugning og kloakservice, har Norva24 det rette personale og udstyr til at hjælpe.