Kloakservice

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Kloakservice

 

Norva24 leverer mange forskellige ydelser indenfor kloakservice. Vi har maskiner til de fleste behov, og vi løser kloakopgaver for både private og virksomheder i alle størrelser. Vi har ekspertisen og hjælper dig med at finde den bedste løsning. Kort fortalt – vi hjælper altid!

Her er, hvad vi typisk hjælper kunder med indenfor kloakservice:

Vi yder kloakservice i hele landet

Fra vores 11 lokalafdelinger har vi mandskab og maskineri til at dække hele landet. Du kan finde kontaktinformationer på din lokale afdeling fra vores kontaktside.

Sjælland/øerne:
Albertslund, Hillerød, Kalundborg, Næstved og Rødby.

Jylland/Fyn:
Holmdrup, Odense, Grenaa, Kolding, Uldum og Aarhus.

 

Hos Norva24.dk har vi ligeledes døgnservice, hvilket betyder, at vi står parat til at hjælpe dig 24 timer i døgnet, 7 dage og ugen, 365 dage om året. Så uanset, hvor og hvornår uheldet rammer, rykker vi ud og løser problemet.

 

Det rette udstyr og ekspertise

Ved mange opgaver indenfor kloakservice, er den bedste løsning at få professionel hjælp, og her er du i gode hænder hos Norva24.

Vi har mange års erfaring både med almen kloakservice i husholdningen fx ved stoppede afløb, rør og faldstammer i køkken og toilet, men kan også hjælpe ved mere særlige tilfælde som vand i kælderen og slamsugning af kloakrør, dræn og brønde.

Kloakservice til virksomheder og det offentlige
Ligeledes yder vi også kloakservice til virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger og kommuner med fx tømning af sandfang og vejbrønde, som kræver særligt udstyr og dokumentation.

Vi hjælper ligeledes med ydelser, hvor der kræves regelmæssigt eftersyn. Fx på restaurationer og andre levnedsmiddelsvirksomheder med tømning af fedtudskillere, men også vedligehold af olie- og benzinudskillere på fx autoværksteder, vaskehaller og tankpladser, hvor vi giver dig den nødvendige dokumentation til miljømyndighederne, så du ikke skal bekymre dig om noget.