Tørstofssugning

Norva24 er Skandinaviens største totalleverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Tørstofsugning

 

SIKKER OG EFFEKTIV TØMNING OG DEPONERING

Tørstofsugning, som også går under betegnelsen ”mammutsugning”, er den helt rigtige løsning, hvis der skal fjernes våde eller tørre materialer fra svært tilgængelige steder, som eksempelvis kældre, lofter, siloer, kedler og filtre. I forhold til konventionelle arbejdsmetoder beskytter en tørstofsuger omgivelserne, da selv fine støvpartikler tilbageholdes af det avancerede filtersystem.

 

Med en luftstrøm på op til 9000 m3/time klarer tørstofsugeren kraftige materialer som fx sten, brokker, skærver og grus, og den kan endda suge op fra ned til 60 meters dybde og på en afstand af op til 200 meter.

 

Tørstofsugning er en super effektiv metode til at fjerne store mængder byggeaffald og restprodukter på forsvarligt vis, som med traditionelle metoder var en meget omfattende proces.

 

Du kan bruge en tørstof-/mammutsuger til mange typer materialer – både vådt og tørt. Dette kan fx være:

 1. Sten
 2. Grus
 3. Murbrokker
 4. Cement, beton og lignende
 5. Jord
 6. Asbest og andre PCB-holdige materialer

Norva24 arbejder dagligt med tørstofsugning/mammutsugning for bl.a.:

 1. Industrivirksomheder
 2. Medicinalbranchen
 3. Boligselskaber
 4. Kraftvarmeværker
 5. Raffinaderier

Vi udfører tørstofsugning i hele landet og sidder klar på telefonerne døgnet rundt. Kontakt os på tlf. 70 12 222 eller find din lokale afdeling her.

 

BLÆSNING MED TØRSTOFSUGER

Tørstofsugerne er også udstyret til blæsning, eksempelvis hvis det opsugede produkt ønskes retur i egne siloer eller tanke. Altid sikkert og med minimale spild og støvgener.

 

DEPONERING I BIG-BAGS – LETTER DEN VIDERE TRANSPORT

For at kunne opbevare støvende affald tilbyder Norva24 at fylde det opsugede materiale i Big-Bags. Poserne fyldes gennem en speciel cyklon og kan herefter fjernes med en kran eller truck.

 

HÅNDTERING af ASBEST med MAMMUTSUGER

Norva24 har specialiseret sig indenfor opsugning af asbest og PCB-holdige materialer. Vi udfører al form for opsugning i forbindelse med nedrivnings- eller renoveringsprojekter i samarbejde med nedrivningsselskaber og entreprenører.

 

Hos Norva24 har vi specialmonterede filtre på alle vores tørstofsugere, der er godkendt til opsugning af asbest og PCB-materialer. Derfor kan vi med vores mammutsugere tilbyde en sikker og effektiv fjernelse af asbest og PCB uden risiko for spredning af sundhedsskadelige støvpartikler.

 

Efterfølgende kan vores mammutsugere sikkert transportere den opsugede asbest eller PCB til godkendt deponi.

 

Norva24 tager arbejdsmiljø og vores medarbejders helbred og sikkerhed meget alvorligt. Derfor gennemfører vi løbende helbredsundersøgelser af alle medarbejdere, som arbejder med asbest og PCB-materialer.