Højtryksspuling

Højtryksspuling

 

Højtryksspuling er en effektiv metode til skånsom rensning af en lang række forskellige materialer. Højtryksspuling bruges eksempelvis, når belægninger i tanke, varmevekslere eller forbrændingskedler skal fjernes uden brug af sand eller kemikalier. Spulingen foregår med vand med et tryk på op til 3.000 bar, og vi kan også tilbyde højtryksspuling med varmt hedvand.

Vi samarbejder i dag med en række af landets største forsyningsselskaber, olieraffinaderier, entreprenører og fjernvarmeproducenter. Derfor stiller vi også store krav til både vores materiel og vores mandskab, der dagligt leverer en af branchens bedste services indenfor højtryksrensning af industrielt udstyr.

Vi er stolte af den kvalitet vi leverer hver dag, og vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig!

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte vores industriafdeling ved Norva24 på telefon 70 120 222. Vi har landsdækkende service med afdelinger både i Jylland, Fyn, Sjælland og Øerne, og sidder altid klar til at hjælpe med industriel højtryksspuling, uanset hvor i landet du befinder dig.

Vi udfører også andre typer industriservice som fx tørstofssugning og kan ligeledes være behjælpelige med alle typer kloakservice inkl. spuling af kloaker og afløb.

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Hvor anvendes industrispuling

 1. Tankrensninger
 2. Varmevekslere
 3. Luftkølere
 4. Støbeskel / fritlægning af armering
 5. Procesrør
 6. Kedler
 7. Elektrofiltre
 8. Blandekar
 9. Gulve
 10. Fejlstøbning af beton
 11. Betonkanoner

SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ VED HØJTRYKSSPULING

 

Norva24 Kloak– og Industriservice tager sikkerheden på arbejdspladsen alvorligt. Det betyder blandt andet, at vore montører er udstyret med specielle skudsikre støvler og dragter ved opgaver med højtryksspuling. Alle slanger, pistoler og andet værktøj, som anvendes i forbindelse med højtryksspuling, trykprøves og certificeres ved fast interval.