Industriservice

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Industriservice

 

Norva24 er en af Skandinaviens førende industrivirksomheder og har flere års erfaring med at levere industriel rengøring. Vi har fleksible løsninger skræddersyet til de fleste virksomheder, såvel store som små.

Vores kerneydelser indenfor industriservice involverer bl.a. højtryksspuling, tørstofssugning og gravesugning, men vi tilbyder en lang række ydelser til vores kunder.

Vi udfører industriel rengøring i form af:

  1. Olietanke
  2. Betonspuling
  3. Industrislamsugning
  4. Tv-inspektion
  5. Tankrensning
  6. Kemisk rensning
  7. Sugning af granulat og andre tørstoffer
  8. Gravesuger

Industriel rengøring i hele landet

Vi tilbyder en landsdækkende, professionel og fleksibel service, der har fokus på jeres behov. Fra vores 11 lokale afdelinger har Norva24 dækning i hele landet. På vores kontaktside finder du kontaktinformationer på din lokale afdeling.

 

Sjælland/øerne:
Albertslund, Hillerød, Kalundborg, Næstved og Rødby.

Jylland/Fyn:
Holmdrup, Odense, Grenaa, Kolding, Uldum og Aarhus.

 

Har du spørgsmål eller vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du også altid velkommen til at ringe til vores industriafdeling på tlf. 70 120 222 eller udfylde vores kontaktformular.

For os er effektiv levering og et tæt samarbejde med kunden undervejs det vigtigste – Vi hjælper altid!

 

Professionel service med det rette udstyr

Vi samarbejder i dag med en lang række virksomheder, forsyningsselskaber og entreprenører om industriservice og rengøring af større industrielt udstyr, og dette stiller store krav til vores ekspertise og maskineri.

Derfor er du som kunde hos Norva24 sikret kvalificeret fagpersonale, hvis din virksomhed fx har behov for højtryks industrispuling af tanke, varmevekslere, luftkølere, procesrør eller andet.

Vi kan ligeledes være behjælpelig med industriel tørstofssugning af granulater og andre tørstoffer, hvor vores specialiserede udstyr og personale håndterer alt fra opsugning til deponering af materialet.

Til sugning i bygge- og anlægsbranchen har Norva24 ligeledes et specialiseret køretøj i vores gravesuger, som kan opsuge tunge materialer på ufremkommelige områder.