Transport af farligt gods

ADR transport – transport af farligt affald

 

Norva24 er landsdækkende transportør af farligt flydende affald. Vi har favorable aftaler med behandlings- og modtagecentre centralt beliggende i Danmark, og vi kan derfor tilbyde en fleksibel service med fokus på kvalitet og vores kunders behov.

 

Vi tilbyder transport af fraktioner på op til 34 m3 og mange af vores biler har opdelte tanke således, at vi kan håndtere mindre, men flere fraktioner ad gangen. Ligeledes er flere af vores slamsugere godkendt til transport af ADR gods. De slamsugere, der er godkendt til ADR transport er monteret med anhængertræk, der betyder, at vi kan tilbyde vores kunder præcis den løsning, der kombinere den rigtige pris med den rigtige løsning.

 

Vores transportvogne er alle monteret med vakuumpumpe. Det betyder, at vi selv kan både laste og tømme vores lastbiler uden hjælp fra ekstra udstyr. ADR transporten administreres fra vores afdeling i Albertslund, men vi kører i hele Danmark, hele året i døgnets 24 timer.

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Vi er godkendt til at transportere følgende ADR klasser:

 1. Klasse 3 Brandfarlige væsker
 2. Klasse 4,1
  • Brandfarlige faste stoffer
  • Selv nedbrydende stoffer
  • Faste desebsibiliserede eksplosivstoffer
 3. Klasse 5,1 Oxiderende stoffer
 4. Klasse 5,2 Organiske peroxider
 5. Klasse 6,1 Giftige stoffer
 6. Klasse 8 Ætsende stoffer
 7. Klasse 9 Forskellige farlige stoffer og genstande
farligt-gods