Montering af rottespærre

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Rottespærre

 

Har du oplevet problemer med rotter i dine kloakrør og afløb? Så kan rottespærremontering være den rigtige løsning for dig. Norva24 monterer rottespærrer til både kloak, faldstammer, brønde og nedløbsrør.

Norva24 er som altid klar til at rykke ud døgnet rundt og har afdelinger i både Jylland, Fyn, Sjælland og øerne til at hjælpe, hvis uheldet er ude.

Ring til os på tlf. 70 120 222 og snak med vores autoriserede kloakmester, så kan vi sammen finde den optimale løsning til rottespærremontering for dig.

 

Autoriseret rottespærremontering

 

Typisk vil man, inden montering af rottespærrer, gennemføre en TV-inspektion for at kontrollere omfanget af rotternes tilstedeværelse. Det kan eksempelvis være reddebygning, undergravning af bygning m.m. Efterfølgende installeres rottespærren det optimale sted i kloaksystemet.

Norva24 kan tilbyde at opsætte forskellige typer rottespærrer. Både dem, der forhindrer rotten i at komme op gennem et kloakrør, med en lukkemekanisme, til de mere avancerede, hvor rotten hindres adgang til dit kloaksystem via et elektronisk drevet spyd.

 

Hvad kan man selv gøre for at bekæmpe rotter?

 

I forhold til rottebekæmpelse, skal du selv tage dine forholdsregler. Det er ikke sikkert, at din husforsikring dækker skader på kloaksystemet forårsaget af skadedyr. Derfor skal du huske at kontrollere, om din husforsikring dækker skader på boligens kloak i tilfælde af skadedyr.

For at tage hånd om et eventuelt rotteproblem så hurtigt som muligt anbefaler vi, at du får opsat en rottespærre, inden problemet opstår.

Hvis du finder tegn på rotter i huset eller din kloak, skal du kontakte din kommune via www.borger.dk. Som husejer er du ansvarlig for din del af kloaksystemet (typisk fra hus til skel), og kommunen er ansvarlig for den del, der ligger ude i vejen.

Med en monteret rottespærrer har du gjort dit, og det er dermed kommunens ansvar at bekæmpe rotteproblemet i deres del af kloaksystemet.