Montering af rottespærre

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Rottespærre

 

Har du oplevet problemer med rotter i dine kloakrør og afløb? Så kan en rottespærre være den rigtige løsning for dig. Norva24 opsætter rottespærrer i både kloakrør og i brønde. Ring til os på tlf. 70 120 222 og snak med vores autoriserede kloakmester. Så kan vi sammen finde den optimale løsning for dig.

 

Typisk vil man inden installation af rottespærrer gennemføre en TV-inspektion, for at kontrollere omfanget af rotternes tilstedeværelse. Det kan eksempelvis være reddebygning, undergravning af bygning m.m. Efterfølgende installeres rottespærren det optimale sted i kloaksystemet.

Norva24 kan tilbyde, at opsætte forskellige typer rottespærrer. Både dem, der forhindrer rotten i, at komme op gennem et kloakrør ved lukkemekanisme, til de mere avancerede, hvor rotten hindres adgang til dit kloaksystem via elektronisk drevet spyd.

 

Hvad kan du selv gøre

Det er ikke sikkert, at din husforsikring dækker skader på kloaksystemet forårsaget af skadedyr. Derfor skal du huske, at kontrollere om din husforsikring dækker skader på boligens kloak i tilfælde af skadedyr. For at tage hånd om et eventuelt rotteproblem så hurtigt som muligt anbefaler vi, at du får opsat en rottespærre inden problemet opstår.

 

Hvis du finder tegn på rotter skal du kontakte din Kommune via www.borger.dk. Som husejer er du ansvarlig for din del af kloaksystemet (typisk fra hus til skel) og kommunen er ansvarlig for den del, der ligger ude i vejen. Med en monteret rottespærrer har du gjort dit og det er kommunens ansvar, at bekæmpe rotteproblemet i deres del af kloaksystemet.