Kloakreparation

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Reparation af kloak

 

Norva24 udfører reparation af kloak, hvor enten hele eller dele af kloakledningen skal udskiftes. Denne type af arbejde udføres primært i Hovedstadsregionen samt på Fyn. I andre områder af landet har vi gode samarbejdsrelationer og hjælper dig gerne med at finde en dygtig kloakmester i dit område – Vi hjælper altid!

Se vores lokaleafdelinger her eller kontakt administrationen på tlf. 70120222, og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Norva24 har ligeledes døgnservice og vores telefoner er altid åbne.

 

Hvordan opstår skader på kloakrør?

 

Det sker, at et rør får små revner, huller, gennemtrængning af vand fra rødderne eller forskydninger i leddene, hvilket kan føre til lækage. Hvis kloakrøret er i fin tilstand, behøver du ikke udskifte hele strækningen. Er der tale om en skade, som følger af rotter, kan vi ligeledes tilbyde en forebyggende foranstalt i en rottespærre på dine kloakrør og afløb.

I sådanne tilfælde repareres normalt kun selve lækageområdet. En sådan kloakreparation er en hurtigere og billigere løsning ift. at udskifte hele kloakrøret og medfører samtidig betydelig mindre gener ift. opgravning.

 

Sådan udføres kloakreparationen

 

For at lokalisere skaden på kloakrøret anvendes TV-inspektion, hvor det opmåles præcist, hvor der skal repareres på kloakeringen. Derved ved vi også præcist, hvor vi skal grave, og vi undgår unødig opgravning af anlagte arealer.

Hvis det bliver nødvendigt at udskifte hele kloakledningen, kan Norva24 også hjælpe med det. Vi sørger samtidig for at hjælpe dig med en konstruktiv dialog med dit forsikringsselskab.

Vores ansatte og samarbejdspartnere er naturligvis autoriserede kloakmestre, hvilket er din garanti for, at arbejdet bliver udført sikkert, forsvarligt og efter gældende regler.