Kloakreparation

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Reparation af kloakledninger

 

Norva24 udfører reparation af kloakledninger, hvor enten hele eller dele af kloakledningen skal udskiftes. Denne type af arbejde udføres primært i Hovedstadsregionen samt på Fyn. I andre områder af landet har vi gode samarbejdsrelationer og hjælper dig gerne med at finde en dygtig kloakmester i dit område – Vi hjælper altid!

 

Det sker, at et rør får små revner, huller, gennemtrængning af vand fra rødderne eller forskydninger i leddene, hvilket kan føre til lækage. Hvis kloakrøret er i fin tilstand, behøver du ikke udskifte hele strækningen. I sådanne tilfælde repareres normalt kun selve lækageområdet. En sådan reparation er en hurtigere og billigere løsning ift., at udskifte hele kloakrøret og medfører samtidig betydelig mindre gener ift. opgravning.

 

For at lokalisere skaden på kloakrøret anvendes TV-inspektion, hvor det opmåles præcist, hvor skaden er opstået. Derved ved vi også præcist, hvor vi skal grave og vi undgår unødig opgravning af anlagte arealer.

 

Hvis det bliver nødvendigt, at udskifte hele kloakledningen kan Norva24 også hjælpe med det. Vi sørger samtidig for, at hjælpe dig med en konstruktiv dialog med dit forsikringsselskab.