Aut. Kloakarbejde

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Hvorfor vælge Norva24?

 

Norva24 leverer kloakmesterarbejde af høj kvalitet til faste lave priser. Vores autoriserede kloakmestre tilbyder en bred vifte af ydelser til både private og erhverv.  Denne type af arbejde udføres primært i Hovedstadsregionen samt på Fyn. I andre områder af landet har vi gode samarbejdsrelationer og hjælper dig gerne med at finde en dygtig kloakmester i dit område.

 

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  1. Lokalisering af kloakskader med bl.a. TV-inspektion efterfulgt af renovationsplan
  2. Etablering af omfangsdræn
  3. Kloakreparation
  4. Montering af højvandslukke
  5. Montering af rottespærre
  6. Etablering og udskiftning af pumpebrønde, sandfang og udskillere

Vores autoriserede kloakmestre er kendt for, at levere kloakmesterarbejde af høj kvalitet, og har stor erfaring i at samarbejde med landets kommuner og forsikringsselskaber. Norva24 kan hjælpe dig med at få en bedre forståelse af dine forsikringsforhold, og vi hjælper også gerne med at etablere en god dialog med dit forsikringsselskab.

 

Kloakmestrene er tilknyttet Teknologisk Instituts kontrolordning for udførelse af kloakarbejder, og er desuden medlem af Danske Kloakmestre.

 

Kontakt os på tlf. 70 120 222 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig – Vi hjælper altid!