Aut. Kloakarbejde

Norva24 er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Derfor skal du bruge en autoriseret kloakmester

Autoriseret kloakarbejde er din garanti for, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Norva24 har autorisation fra Sikkerhedsstyrelsen, og på den måde kan du være helt rolig ved, at opgaven udføres korrekt og efter gældende regler.

Samtidig er det lovpligtigt ved mange typer kloakarbejde, at en autoriseret kloakmester udfører opgaven, hvis der eksempelvis er tale om tilslutning til kommunens kloaknet, decideret kloakrenovering eller etablering af ny kloak ved fx nybyggeri.

Med en autoriseret kloakmester er du tilmed også garanteret, at sikkerhed, sundhed og miljø tilgodeses, når der håndteres spildevand. Er du i tvivl om, hvorvidt din opgave kræver en autoriseret kloakmester, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Hvorfor vælge Norva24 til dit kloakarbejde?

Norva24 leverer kloakmesterarbejde af høj kvalitet til faste lave priser. Vores autoriserede kloakmestre tilbyder en bred vifte af ydelser til både private og erhverv.

Denne type af arbejde udføres primært i Hovedstadsregionen samt på Fyn. I andre områder af landet har vi gode samarbejdsrelationer og hjælper dig gerne med at finde en dygtig kloakmester i dit område. Kontakt blot vores nærmeste lokalafdeling – så hjælper de dig på vej.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  1. Lokalisering af kloakskader med bl.a. TV-inspektion efterfulgt af renovationsplan
  2. Etablering af omfangsdræn
  3. Kloakreparation
  4. Montering af højvandslukke
  5. Montering af rottespærre
  6. Etablering og udskiftning af pumpebrønde, sandfang og udskillere

Vi hjælper dig gennem hele forløbet

Vores autoriserede kloakmestre er kendt for at levere kloakmesterarbejde af høj kvalitet og har stor erfaring i at samarbejde med landets kommuner og forsikringsselskaber.

Norva24 kan hjælpe dig med at få en bedre forståelse af dine forsikringsforhold, og vi hjælper også gerne med at etablere en god dialog med dit forsikringsselskab.

Kloakmestrene er tilknyttet Teknologisk Instituts kontrolordning for udførelse af kloakarbejder, og er desuden medlem af Danske Kloakmestre.

Kontakt os på tlf. 70 120 222 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig – vi hjælper altid!