Services

Norva24

 

Nordens største virksomhed inden for kloak- og industriservice.

 

Vi beskæftiger mere end 500 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige.

 

Vi står klar 365 dage om året – 24 timer i døgnet – og vi er naturligvis landsdækkende.

 

Vi servicerer private husstande og virksomheder indenfor en bred vifte af brancher. Bl.a. forsyningsselskaber, kraft/varme værker, medicinalproducenter, entreprenørvirksomheder, olieraffinaderier, transportvirksomheder, boligselskaber og mange flere.

 

Vi har en omfattende og moderne vognpark, der hver dag løser opgaver indenfor:

NORVA24 er Skandinaviens største af kloak- og industriserviceydelser. Hvad enten du er privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den helt rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Vi vil være de bedste!

I et konkurrencepræget marked, hvor der hver dag skal kæmpes for kunderne, arbejder vi målrettet på, at fastholde og udvikle vores markedsposition. Det gør vi bl.a. ved at have nogle af de bedste medarbejdere i branchen samt løbende, at investere i nyt materiel således, at vi kan tilbyde de bedste løsninger til vores kunder.

 

Kunden i fokus

Vi sætter en stor ære i at levere en kvalificeret service, og vi tager altid udgangspunkt i hver enkelt kundes behov. Hos os er mottoet: Vi hjælper altid!

 

Lokalt nærvær

Norva24 er landsdækkende og har syv afdelinger placeret på Sjælland, Fyn og i Jylland.

HENSYN TIL MILJØET

Hos NORVA24 passer vi godt på vores fælles miljø. Vi lever op til alle gældende miljømæssige lovkrav og er miljøcertificeret efter ISO 14001.

 

UDDANNELSE AF MEDARBEJDERE

Vores chauffører efteruddannes løbende, så de er godt rustet til enhver udfordring. Det er vores mål at have chauffører, som kan udføre et selvstændigt og professionelt stykke arbejde. Vi er arbejdsmiljøcertificeret jf. standarden OHSAS 18001.

 

MÅL OG VISIONER

Vi vil være branchens bedste samarbejdspartner – en vision, som stiller store krav til os som virksomhed. NORVA24 Kloak- & Industriservice har igennem årene opbygget en stor kundeportefølje og har dagligt ansvaret for at levere en professionel service.

 

Vi giver altid vores kunder en tilfredsstillende service, der er baseret på ekspertviden og flere års erfaring.