Der er ikke langt fra vores kloakcenter i Århus og hjem til dig i Randers, hvis du oplever problemer med din kloak. Uanset om der er tale om en tilstoppelse i selve kloakken, eller du skal have tilset din kloak for potentielle skader af en TV-inspektør, så kører vi hellere end gerne hjem til dig og løser din kloakopgave, så din kloak i Randers igen fungerer. Hos Norva24 kan du være sikker på, at din kloak får den bedste behandling. 

En kompetent slamsuger i Randers

Vi er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriydelser, og vi går meget op i, at vores kunder bliver mødt med erfaring, høj faglighed og grundighed. Vores erfaring og viden på området gør os i stand til at løse kloakservices eller opgaver, store som små. Og vi hjælper både private og erhverv med kloakservice i Randers. Vi har dygtige fagfolk, og vores kloakmestre har alle autorisation fra Sundhedsstyrelsen, så om du skal have foretaget en standardservice af din kloak, eller der er tale om en mere kompleks opgave, der kræver autoriseret hjælp, løser vi kloakopgaven efter alle regler og retningslinjer.  

Vi kommer til Randers, hvis du mangler kompetent kloakservice 

Når vi kører fra Randers igen, sikrer vi os, at alt er, som det skal være. En autoriseret kloakmester er lovpligtig til at kunne løse de helt tekniske kloakopgaver, hvis du for eksempel skal have anlagt en ny kloak, eller du skal have koblet din eksisterende kloak til kommunens kloaknet i Randers. Til de mindre kloakopgaver vil du få en af vores kompetente fagfolk til at løse kloakservicen for dig. Men uanset hvad behovet er, så står Norva24 klar til at rykke til Randers, så din kloak er sikret en kvalitetsservice.

Kontakt din lokale kloakservice i dag

Vi er klar til at hjælpe dig med din næste kloakudfordring, og vi garanterer en høj kvalitet. Kontakt os allerede i dag og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med din kloakservice i Randers.

Kontaktinfo

Norva24 Aarhus
Telefon: 86 22 08 00
Adresse: Møgelbakken 8, 8520 Lystrup
Mailadresse: aarhus@norva24.dk

Norge:

Danmark:

Sverige:

 Tyskland: