Private virksomheder

Vi er Scandinavians største totalleverandør af kloak- og industriserviceydelser – Er du privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Private virksomheder – Kvalitet, service og omkostningseffektive løsninger!

 

Løsninger til de fleste virksomheder

Norva24 har lang erfaring med at levere tjenester til virksomheder. Vi har en bred vifte af serviceydelser, hvilket betyder, at vi har kunder indenfor mange forskellige brancher. Alt fra store industrivirksomheder, entreprenører, ejendomsadministratorer/boligselskaber, hoteller og restauranter. Vi har de bedste løsninger til de fleste virksomheder – store og små.

 

Vi tømmer eksempelvis fedtudskillere for mange restauranter, kantiner og hoteller. Vi tømmer olieudskillere for nogle af landets største transport- og benzinselskaber. Vi servicerer parkerings arealer for butikskæder, hvor vi sørger for at deres vejbrønde fungerer som de skal og vi sørger for at toiletter og afløb kommer til at fungere igen, hvis de stopper til.

 

Vores unikke dokumentations- og rapporteringssystemer gør det nemt for dig at holde styr på dokumentation ift. miljøkrav, kvalitetskontrol mv.

 

Lokal tilstedeværelse og landsdækkende styrke

Vi har lokale afdelinger spredt over hele landet og det sikrer lokal tilstedeværelse i opgavernes udførelse. Vores lokale tilstedeværelse giver vores kunder stor fleksibilitet – vi kommer, når du har brug for os – og Vi Hjælper Altid!

 

Stort lokalkendskab og tæt kundekontakt giver vores kunder tilliden til, at jobbet bliver udført korrekt og til den aftalte tid. Bred faglig ekspertise på tværs af vores afdelinger er med til, at vi kan tilbyde den bedste løsning med fokus på fleksibilitet, kvalitet og service.