Her kan du læse de seneste nyheder og pressemeddelelser fra Norva24.

Højt specialiseret kloakrotte fra Kolding fejrer 40 års jubilæumImage

5. november 2020

Højt specialiseret kloakrotte fra Kolding fejrer 40 års jubilæum

TV-operatør Flemming hede hos kloakservice virksomheden Norva 24 i Kolding er en af 165 certificerede TV-operatører i Danmark. For ham og rigtig mange af hans kolleger, er jobbet som professionel TV-operatør blevet en livsstil, og de fejrer både 25, 30, og 40 års jubilæum. Et job der kræver gode IT-kundskaber og som i dag også appellerer til yngre generationer med gaming og e-sports kundskaber.

Læs mere
Kloakservice på abonnement giver boligforeninger ro i mavenImage

23. oktober 2020

Kloakservice på abonnement giver boligforeninger ro i maven

Norva24’s abonnementsordning til boligforeninger har vist sig som en succes. Med ordningen sparer boligforeninger penge og har samtidig vished om, at kloakkerne bliver vedligeholdt igennem hele sæsonen.

Læs mere
Norva24 glæder sig til at hjælpe kunder i Aalborg-områdetImage

18. maj 2020

Norva24 glæder sig til at hjælpe kunder i Aalborg-området

Norva24 åbner ny afdeling i Aalborg og ser frem til at servicere kunder i området. En aftale med Aalborg Portland har banet vej for en god start i det nordjyske.

Læs mere
Norva24 opdaterer vognparkenImage

6. maj 2020

Norva24 opdaterer vognparken

For os som virksomhed er det vigtigt at vi løbende udskifter vores vognpark, således at vores materiel er fuldt ud funktionelt, samt lever op til gældende krav og standarder og bedst muligt kan servicere vores kunder. Vi har indtil nu modtaget 3 nye biler i 2020, og vi vil modtage yderligere 8 nye biler i indeværende år, som vil være klar til at servicere vores gode kunder i det ganske land.

Læs mere
Efter rekordvåd vinter: Husejere søger løsninger mod oversvømmelserImage

2. april 2020

Efter rekordvåd vinter: Husejere søger løsninger mod oversvømmelser

De danske vintermåneders ekstreme nedbørsmængder har været hårde for mange husejere, der nu søger råd for at undgå fremtidige oversvømmelser. Få kloakekspertens tips til at undgå katastrofen i hjemmet.

Læs mere
Rotteproblemer kan eskalere i ly af COVID-19Image

2. april 2020

Rotteproblemer kan eskalere i ly af COVID-19

Mens det meste af samfundet er gået i stå, skal kloaknettet fortsat serviceres. Efter den milde vinter stortrives rotterne, og kloakvirksomheden Norva24 advarer mod at lade stå til under coronakrisen.

Læs mere
Desinficering i forbindelse med COVID-19Image

23. marts 2020

Desinficering i forbindelse med COVID-19

Det er vigtigt for os som virksomhed at bidrage til, at vi hurtigst muligt, og mest effektivt, får begrænset spredningen af COVID-19. Derfor vil vi gerne være med til at hjælpe jer med at skabe sikre rammer og omgivelser for jer, jeres medarbejdere og kunder. Vi tager udgangspunkt i netop jeres situation og skræddersyer tilgang og metode efter jeres behov.

Læs mere
Status: Norva24 og COVID-19Image

16. marts 2020

Status: Norva24 og COVID-19

Hos Norva24 tager vi situationen omkring COVID-19 seriøst og følger udviklingen nøje. Efter regeringens udmelding pr. 11.03.2020, har vi som virksomhed lavet en beredskabsplan for at minimere risikoen for smitte og herigennem sikre både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere i den kommende tid.

Læs mere
Rotter kan gemme sig i dit nybyggede hus – Falsk tryghedImage

23. januar 2020

Rotter kan gemme sig i dit nybyggede hus – Falsk tryghed

Modsat manges opfattelse er det ikke kun ældre huse, som rammes af rotter. Ifølge eksperter sker mindst lige så mange tilfælde af rotteangreb i nybyggerier, på grund af, at kloakarbejdet ikke er udført ordentligt.

Læs mere
Norva24’s nye genbrugsspuler kan komme til rørledninger overaltImage

23. januar 2020

Norva24’s nye genbrugsspuler kan komme til rørledninger overalt

Med Norva24’s nye terrængående genbrugsspuler kan såvel offentlige som private kunder opnå store besparelser, når rørledninger skal vedligeholdes.

Læs mere
Stigende kloakproblemer hos boligselskaber kalder på nye tiltagImage

13. december 2019

Stigende kloakproblemer hos boligselskaber kalder på nye tiltag

Boligselskaber kæmper i stigende grad med tilstoppede kloakker og fugtige kældervægge, beretter Teknologisk Institut. En ny abonnementsløsning skal dæmme op for selskabernes kloakproblemer.

Læs mere
Få en tilstandsrapport over dine kloakledninger med en TV-InspektionImage

26. november 2019

Få en tilstandsrapport over dine kloakledninger med en TV-Inspektion

Når du køber hus burde den obligatoriske tilstandsrapport være køberens garanti mod ubehagelige overraskelser, men ordningen omfatter ikke kloakkerne. Som boligkøber løber man derfor en stor risiko ved ikke at få tjekket kloakkens tilstand. – Du risikerer at købe katten i sækken, hvis du ikke ved, hvordan husets kloak ser ud, og hvor slidt den er. I 60’erne og 70’erne blev kloakledninger oftest udført med betonrør og ikke pvc-rør, og betonrør kræver vedligeholdelse og reparationer. Vi begynder at se starten på betonrørenes problemer her 30 og 40 år efter, og mængden af problemer vil kun stige, når de passerer 50-årsalderen. Kloakken er ikke inkluderet i huseftersynsordningen, så køber bør altid spørge sælger om kloakkens tilstand. Jeg vil personligt aldrig købe et hus uden også at få kloakken kontrolleret fortæller Anders Duus.

Læs mere

Kontakt os

  • Du kan ringe til os på 70 120 222, eller skrive en mail til os, hvorefter vi vil svare hurtigst muligt.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.