Privat

Vi er Scandinavians største totalleverandør af kloak- og industriserviceydelser – Er du privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Privat – Vi kommer, når du har brug for os – 365 dage om året i alle døgnets timer

 

Faste aftaler giver sikkerhed

Norva24 har lang erfaring med at yde hjælpe private boligejere med deres kloak og afløb. Derudover leverer vi abonnement løsninger til mange boligselskaber, hvor vi sørger for at deres kloaksystem fungere.

 

Vi er fleksible og rykker hurtigt ud, hvis du har problemer. Vi kan hjælpe dig med alt fra stoppede afløb og toiletter, vand i kælderen, tømning af septik- eller samletank, tv-inspektion af dine kloakledninger, reparation af dine kloakledninger til højvandssikring og rottebekæmpelse.

 

Lokal tilstedeværelse og national styrke

Vi har lokale afdelinger spredt over hele landet, hvilket betyder, at vi har stort lokalkendskab og et godt forhold til vores kunder. Samtidig har vi tæt samarbejde på tværs af vores afdelinger, hvilket gør det muligt for os, at tilbyde dig en bred vifte af tjenester med fokus på fleksibilitet, kvalitet og service. Naturligvis til den rigtige pris – Vi hjælper altid!