Nyheder

Henrik Damgaard ny koncernchef for Norva24 Holding AS

Henrik Damgaard (40) er udnævnt til ny koncernchef for Norva24 Holding AS. Henrik tiltræder stillingen 1. marts, 2018.

 

Med udnævnelsen af Henrik Damsgaard som CEO står koncernen nu styrket og klar til, at møde fremtidens udfordringer med de bedst mulige forudsætninger.

 

Henrik er dansk og bor i Kolding sammen med sin kone Christina og deres to børn Sofie (3) og Jacob (8).

 

Henrik Damgaard har international ledelseserfaring fra blandt andet ISS, Nestlé og mediebranchen. Han er uddannet Cand.merc. i Business Administration fra Syddansk Universitet og har desuden taget en Executive Education på IMD i Schweiz. Henrik kommer fra en stilling som COO ved ISS Facility Service i Danmark. Her var han ansvarlig for tre divisioner med en omsætning på ca. 1,3 milliarder kroner og mere end 3.000 ansatte.

 

Henrik har international ledelseserfaring i forhold til geografisk spredte organisationer, gennemførelse af opkøb samt opbygning af stærke internationale kunderelationer.

 

“Jeg er glad for, at Henrik har accepteret opgaven, at videreudvikle Norva24. Vi har allerede mange dedikerede medarbejdere, som hver dag leverer services til tilfredse kunder i Danmark, Norge og Sverige. Nu tilfører vi en dygtig koncernchef med den rigtige erfaring og ekspertise. Konkurrencen er hård, og vi skal fortsat udvikle os. Det bliver et udfordrende arbejde, men jeg er overbevist om, at Henrik kan lede os godt igennem de fremtidige udfordringer som vi kommer til at stå over for, siger bestyrelsesformand Vidar Meum.

 

“Jeg er spændt på at starte på mine nye udfordringer sammen med de mange dygtige medarbejdere og fortsætte med at udvikle Norva24 til den mest betydningsfulde samarbejdspartner på det nordiske marked.

 

Norva24 blev etableret for bare tre år siden, og har allerede foretaget en række ambitiøse investeringer. Det viser mig, at Norva24 har et klart defineret mål og ved, hvad der skal til for, at fortsætte den positive udvikling. For mig bliver det en spændende opgave, at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Norva24 “, udtaler Henrik Damgaard.