Nyheder

Salg- og marketingdirektør (CCO) til Norva 24 i Danmark

 

Vi er glade for, at byde velkommen til Anna-Tine Iversen, som første marts tiltræder stilling som CCO i Norva24 Danmark. Anna-Tine får ansvaret for vores kommercielle strategi, herunder salg, marketing og forretningsudvikling.

 

Anna-Tine har en baggrund som Cand. Negot i international økonomi, marketing og kommunikation fra Syddansk Universitet, og har en fortid i Danske Bank, Mærsk og Implement Consulting Group, hvor hun har arbejdet med effektivisering, forretningsprocesser, forandringsledelse, samt commercial excellence.

 

”Jeg syntes, det er fantastisk at Anna-Tine har takket ja til at lede vores kommercielle aktiviteter, og jeg er sikker på, at vi med hendes erfaring og kompetencer kan tage det næste skridt i udviklingen af vores løsninger og services.” siger Flemming Sloth Lauridsen CEO, Norva24, Danmark.

 

”Det er en spændende virksomhed, med sunde værdier og i en interessant udvikling. Jeg tror på, at den dybe branchespecifikke viden, kombineret med inspiration og læring fra andre virksomheder udgør et stærkt fundament for videreudvikling af forretningen. Jeg glæder mig til at komme i gang og til at arbejde sammen med de mange dygtige kollegaer og kunder.” siger Anna-Tine Iversen.