Om Norva24

Norva24 – Vi hjælper altid!

 

Norva24 blev etableret i 2015 i Norge, da en række mindre lokale kloakvirksomheder slog sig sammen og dannede Norva24. I januar 2017 opkøbte Norva24 ISS Kloak- & Industriservice, og vi skiftede derfor navn til Norva24 Danmark A/S.

I dag leverer Norva24 stadig en bred vifte af tjenester til industri- og virksomhedsmarkedet, offentlige myndigheder og private borgere. Vi er i dag Nordens største selskab inden for vores serviceområde og servicerer dagligt mange forskellige kundetyper – store som små.

 

Ungt selskab – lang historie

Trods Norva24’s unge alder strækker vores historie sig langt tilbage i tiden. Vores ældste lokalafdeling i Albertslund startede med at yde kloakservice til kunder i 1970. Alle vores afdelinger har en unik og spændende historie og tilsammen har vi mere end 250 års erfaring!

 

Bred vifte af tjenester og kvalitet i alle led af forretningen

Vores mange talentfulde medarbejdere gør alt for at levere arbejde af høj kvalitet til det aftalte tidspunkt. Vi har en bred vifte af tjenester til forstoppelser, tankrensning, TV-inspektion, højtryksrensning, dræning, punktreparation af rør samt tørstofsugning.

Vi vil være den bedste samarbejdspartner i branchen. Derfor arbejder vi dagligt med, at forbedre og effektivisere alle vores forretningsområder til fordel for vores kunder.

 

Lokalt kendskab og landsdækkende styrke

Vores lokale tilstedeværelse er vigtig for at yde den bedst mulige service til alle vores kunder. Vi kender de lokale markeder godt og tilpasser os hurtigt, når behovet opstår. Samtidig giver vores nationale bredde os mulighed for, at tilbyde vores kunder endnu flere ydelser.

 

Vores slogan er: Vi hjælper altid!