Norva24 styrker sin markedsposition i Sydsjælland gennem opkøbet af Tom´s Kloakservice

Norva24 Danmark A/S (“Norva24”) har pr. 1. august 2023 erhvervet 100 % af aktiverne i Tom´s Kloakservice ApS.
Opkøbet af Tom´s Kloakservice styrker Norva24s markedsposition inden for vedligeholdelse af den underjordiske infrastruktur (UIM) i Næstved området og omegn.

Tom’s Kloakservice er en velkendt virksomhed i lokalområdet med kompetencer inden for slamsugning, TV-inspektion, spuling, rottebekæmpelse og kloakrenovering.
Virksomheden er placeret i Næstved og har over 17 års erfaringen med 13 ansatte.

“Toms Kloakservice vil øge vores tilstedeværelse i Næstved området, men forbliver en separat enhed under eget brand, så kunder og medarbejdere kommer ikke til at mærke, at der kommer ny ejer til. Vi byder velkommen til de 13 nye erfarne kollegaer, der sammen med vores egen Næstved Afdeling med 12 medarbejdere vil udbygge vores position i Sydsjælland”, siger Tim Normann, CEO Norva24 Danmark.

”Ved salget af Tom’s Kloakservice til Norva24 sikrer vi os en ejer, der kender virksomheden og branchen indgående, hvor Tom’s Kloakservice også i fremtiden vil være synlige og spille en væsentlig rolle i lokalområdet samt vi får en større kapacitet og medarbejdere til at servicere vores kunder”, siger Tom Johansen, Adm. Direktør Tom’s Kloakservice.

Tom Johansen fortsætter som direktør og får desuden en aktiv rolle i videreudviklingen af Tom’s Kloakservice.
Navn og logo bevares, ligesom Tom’s Kloakservice beholder deres velkendte farver på bilerne.

For yderligere information kontakt venligst:

Tim Normann, CEO Norva24 Danmark A/S, +45 6128 6737

Tom Johansen, Adm. Direktør Tom’s Kloakservice ApS, +45 4218 0836