Den børsnoterede virksomhed Norva24 har ansat Tim Normann som selskabets nye direktør.
Han har en lang fortid i transportbranchen, hvor han senest har været CEO hos HB-Care A/S.

Den børsnoterede virksomhed Norva24, der er Nordens største indenfor vedligeholdelse af den underjordiske infrastruktur, har en klar målsætning om at styrke stabiliteten i selskabet samt at forbedre indtjeningen i den danske del af forretningen. For at indfri de ambitiøse mål, har virksomheden ansat Tim Normann som ny administrerende direktør.

Tim Normann kommer med stor ledelseserfaring fra transportbranchen, senest som direktør for HB-Care A/S og før da som COO i Danske Fragtmænd gennem mere end syv år.
Den nye mand i direktørstolen gælder sig til jobbet, og han går bevidst ydmygt til opgaven.

– Jeg er stolt og beæret over at være del af en så ambitiøs og professionel virksomhed som Norva24. Efter meget kort tid i virksomheden opdagede jeg til min store fornøjelse, at vi har et fantastisk team af både dedikerede og yderst professionelle medarbejdere, og det er i mine øjne præcis det, der skal til, for at jeg kan lykkes i mit job. Jeg er selvfølgelig kaptajn på skibet, men jeg vil aldrig kunne opnå resultater uden mine dygtige ansatte, siger Tim Normann.

Jeg starter på toppen
Tim Normann har mere end 20 års ledelseserfaring, og han har fire gange tidligere sat sig som ny mand i en direktørstol.
Derfor har han en præcis og ufravigelig formel på, hvordan han vil tilgå opgaven.

– Min ledelsesstrategi går kort og godt ud på, at jeg starter på toppen, og herefter arbejder mig ned gennem organisationen. Ved indledningsvist at have fokus på mit tætteste ledelsesteam, vil jeg have dem alle til at bevæge sig i samme retning, og herefter er målet så, at det hele skal køre ned gennem de enkelte medarbejderlag. På den måde øger vi mulighederne for, at alle løber i samme retning til gavn for både bundlinjen og vores kunder, siger den nye direktør og uddyber:

– Som ny direktør træder man altid lidt ind på en brændende platform, hvor alles øjne er på en. Jeg trives dog rigtig godt med udfordringer, og hvis man har et godt team omkring sig, og lader være med at kloge sig på noget, man ikke ved noget om, så siger min erfaring mig, at det nok skal blive en succes. Det er et langt og sejt træk, men hvis man giver sig tid til at lære folk at kende, så kommer man langt, uanset hvilken stilling man tiltræder.

Tim Normann er 57 år, han er oprindeligt uddannet som kaptajn af linjen i Hæren og har efterfølgende taget en MBA i strategisk ledelse fra Henley Business School
samt en bestyrelsesuddannelse fra CBS.