Opkøbet af Kyrsting ApS styrker Norva24s markedsposition indenfor vedligeholdelse af den underjordiske infrastruktur (UIM) i Danmark.

Kyrsting ApS er en velkendt virksomhed med kompetencer indenfor TV/spul, herunder med særligt speciale i digital kvalitetssikring, samt digitale trykprøvninger. Kyrsting ApS varetager opgaver primært i forbindelse med større anlægsprojekter med fokus på god kundeservice og høj kvalitet i opgaveløsningen. Kyrsting ApS er placeret i Herlev, men vil snart rykke ind i Norva24s lokaler i Hillerød, hvorfra vi vil servicere kunder i hele Danmark.

Regionsdirektør Daniel Hansen udtaler: ”Vi er utroligt glade for, at Morten Kyrsting bliver en del af familien. Kyrsting ApS vil i forbindelse hermed blive en integreret del af Norva24, men vil fortsat arbejde under eget navn og brand, så kunderne ikke kommer til at mærke, at der kommer ny ejer til. Vi har over en længere periode arbejdet tæt sammen om kunder og projekter og kender derfor hinanden godt. Vi ser meget frem til at udnytte de positive synergier vi i fællesskab kan bibringe indenfor TV/spul og trykprøvning med et særligt fokus på at kvalitetssikre afleveringen af projektet, så det er nemt og effektivt for kunden”

Indehaver Morten Kyrsting Hørup udtaler: ”Salget til Norva24 har åbnet en masse nye døre. Ved at bruge deres eksisterende netværk, giver det en mulighed for at komme ud til hele Danmark hurtigere, end hvis jeg alene skulle kæmpe med opgaven. Samtidig kan Norva24 komme med en masse viden og nogle fantastiske medarbejdere, som også vil være med til at løfte branchen og overlæggeren for kvalitetssikring”.

Spørgsmål kan rettes til:

Norva24 Danmark A/S, Adm. Direktør Tim Normann på tlf. 6128 6767

Kyrsting ApS, Indehaver Morten Kyrsting Hørup på tlf. 3113 6633

Tim Normann