Et femårsjubilæum lige om hjørnet.

Hos Norva24 udfører vi meget mere end blot kloakservice. Derfor er vi stolte af denne serie af medarbejderhistorier, hvor vi sætter særligt fokus på de dygtige medarbejdere, der sikrer en kvalitetsbevidst service for vores kunder. I denne medarbejderhistorie skal vi møde Martin, som startede sin karriere med at køre industriopgaver, og som nu sikrer kvaliteten af det TV-materiale, der bliver sendt ud til vores kunder. Til august fejrer han sit femårsjubilæum, og vi er glade for at have ham med på holdet. Læs med her og bliv klogere på, hvordan Martin vil beskrive Norva24 som arbejdsplads og ligeledes, hvad han har af fremtidsplaner. 

Erfaring betaler sig altid på den lange bane 

Martin startede sin karriere i Norva24 med at køre industriopgaver, og det tog omkring et halvt år, før han endelig fik lov til at varetage opgaven som TV-operatør. Her har han kørt landet tyndt for mange forskellige forsyninger og entreprenører i byer som fynske Nyborg og helt op til det nordjyske Aalborg. Nu varetager han en helt anden rolle, hvor hans mange år som TV-operatør kommer ham til gode. Han står nemlig for at kvaliteten af det TV-materiale som Norva24 leverer til deres kunder lever op til de faste standarder som Norva24 på tværs af Fyn, Jylland og Sjælland har for deres materiale. Derudover agerer han fast sparringspartner for TV-operatører, hvis de har problemer med det udstyr, som vi kører med, eller hvis de har spørgsmål til konkrete observationer hos en kunde.

En mere strømlinet og hurtig levering til kunderne

Før i tiden fandtes der mange forskellige måder at levere materiale på til kunderne, men Martin kan tydeligt mærke en forskel i den proces. Han beskriver det som en positiv udvikling, hvor materialerne nu bliver leveret efter kundens behov og ønsker eller efter Norva24 Standard. Dette sikrer en strømlinet proces og garanterer hurtigere levering til kunderne – et fokus som særligt Martin er med til at imødekomme. 

Flere ressourcer skaber nye løsninger for kunderne

Når man bliver flere hænder, kan man løse flere opgaver. Og det er fedt, for det skaber et tempo i hverdagen, som sikrer, at dagene ikke ligner hinanden. Fra Martin startede tilbage i 2019 er antallet af ansatte tredoblet i Kolding-afdelingen, og den stigning lader til at fortsætte. Det betyder, at der er kommet flere biler med forskelligt udstyr til rådighed, og det gør derfor at vi kan løse mange flere opgaver for vores kunder. 

En god arbejdsplads rummer både professionalisme og grin med kollegerne

Vi har spurgt Martin, hvordan han vil beskrive Norva24 som arbejdsplads, og det har vi, da vi mener, at det i sidste ende må være vores medarbejdere, der er mest kvalificeret til at besvare dette spørgsmål. Til dette svarer han, at han betragter arbejdspladsen som meget social, og i hans egne ord er det en arbejdsplads, hvor alle snakker med alle. Det er en arbejdsplads, hvor tonen er tilpas løs, og hvor jokesne er mange. Men det er også en arbejdsplads, hvor alle kan træde ind i et professionelt rum, når der skal findes løsninger på de forskellige opgaver, som dagligdagen byder på. Alle er hjælpsomme overfor hinanden, og står klar til at hjælpe på kryds og tværs af afdelinger og faggrupper. Man er aldrig til besvær, når man spørger om hjælp, og netop dette skaber ifølge Martin en behagelig arbejdsplads, hvor der er plads til alle.  

Learning by doing – det er i hvert fald det Martin gør 

Mange opgaver kan på overfladen ligne hinanden, men spørger man Martin, kan han bekræfte, at der altid er en eller flere små ting, der er anderledes. Disse små ting gør, at Martin og hans kolleger hele tiden udvikler sig og lærer, hvordan de skal gribe forskellige opgaver an. Den erfaring tager de med videre, så de er bedre klædt på til at løfte opgaven, hvis samme udfordring skulle opstå igen forklædt i en ny opgave, der på overfladen ligner en genganger. 

Et kig ind i krystalkuglen 

Martin ønsker at blive ved med at udvikle sig i firmaet – både professionelt og personligt. Som han selv siger det, så lærer man meget af at være i dette fag, og det er vi glade for at høre. Der er nemlig hele tiden nye måder at gribe opgaver an på, og så er der også mulighed for at lære noget om sig selv og sine kolleger hver dag. Vi nyder godt af at have medarbejdere, som hele tiden ønsker at udvikle sig og på den måde hjælpe os til at blive de bedste på markedet, både professionelt og kollegialt.