Hos Norva24 værdsætter vi alle vores medarbejdere højt, da de spiller en afgørende rolle i at gøre hverdagen for kollegerne sjovere og hverdagen for kunderne bedre. Vi er samtidig også en virksomhed, der er fordelt ud over hele landet. Derfor vil vi gerne benytte lejligheden til at introducere jer for en række af de medarbejdere, som vi ikke engang selv ser til dagligt – vi kalder det for medarbejderhistorier, og vi håber, at I vil læse med. 

I denne medarbejderhistorie vil vi gerne sætte særligt fokus på, hvordan en af vores medarbejdere i sin tid hos Norva24 har taget et stort skridt op af rangstigen. Vi er nemlig stolte af at være en virksomhed, hvor man kan udvikle sig både fagligt og personligt. 

Fra legoklodser til Smarttid 

Da Christina startede i vores afdeling i smilets by, Århus, var det først og fremmest som en ambitiøs og nyuddannet kontorassistent. Det var ligeledes i en tid, hvor automatiske og elektroniske løsninger endnu ikke havde fundet vejen til Midtjylland og alt fra ordreaftaler og løn til medarbejdere var fortsat lavet med pen på papir. 

Når man trådte ind på afdelingen var det lidt som at træde ind på et Lego-værksted, men det var fordi faste aftaler på en stor tavle var symboliseret som en legoklods. Disse legoklodser blev efterhånden flyttet rundt på tavlen, og Christina beskriver selv her, hvordan hun havde det med legoklodserne: “Jeg ved ikke, om det er, fordi jeg ikke er barn mere, men jeg fangede aldrig den idé med legoklodserne”. 

Det var altså en tid hvor både et skarpt overblik og en tunge lige i munden var en nødvendighed, men sådan er det heldigvis ikke mere. Nu foregår alting elektronisk, og alt fra ordre til fakturaer kører helt automatisk igennem systemet. De glade chauffører på landevejene stempler, via Smarttid, selv ind og ud af arbejdsdagen, og de modtager desuden alle faste aftaler direkte fra systemet. Dette beskriver Christina som en radikal ændring, men ligeså som en kærkommen ændring, som har frigivet en masse tid til alle de andre administrative opgaver, som hun dagligt står for. Hun er nemlig i dag afdelingsleder i Århus og har altså på blot fire år taget et rigtig stort skridt i hendes professionelle udvikling – det er vi meget stolte over. 

Dine medarbejdere kender dig bedst

Det siges, at man skal høre sandheden fra fulde folk og børn, og vi vil vove den påstand, at sandheden om en virksomhed først og fremmest findes blandt medarbejderne. Derfor bad vi Christina om at sætte tre ord eller sætninger på Norva24 som virksomhed. Til det svarede hun, at det er en arbejdsplads med mulighed for at udvikle sig personligt. Det er en arbejdsplads med gode kollegaer – både internt og på tværs af alle afdelinger rundt i landet. Og så er det en arbejdsplads med mange spændende arbejdsopgaver. Overordnet set altså en virksomhed i stor udvikling og en virksomhed, som hun ønsker at hjælpe til at vokse endnu mere. Vi siger ja tak til hjælpen, da vi ved, at vi kan regne med Christinas gå-på-mod, hendes høje ambitioner og hendes store engagement.

Fornyelse på arbejdspladsen

Der er, ifølge Christina, sket et ret interessant skifte i typen af ansøgere, der ønsker at være med på Norva24-holdet. I de sidste ansættelsessamtaler har flere yngre ansøgere været repræsenteret, og det har givet et friskt pust. Blandt andet med den seneste ansættelse af en ung mand der, med Christinas egne ord, “… bare springer på opgaverne med krum hals.” Hos Norva24 byder vi alle aldre, faglige baggrunde og personlige præferencer velkommen – det er nemlig i vores forskelligheder, at de store ideer ligger gemt. 

Hvordan ser fremtiden ud for en afdelingsleder i Århus? 

Vi er selvfølgelig interesserede i at beholde Christina på holdet, men vi er altid nysgerrige på vores medarbejderes drømme og ønsker for fremtiden. Derfor spurgte vi Christina, hvad hun havde af planer for fremtiden. Til dette svarede hun, at hun fortsat gerne vil være med til at hjælpe Norva24 fremad i branchen. Det vil hun, da hun særligt værdsætter de mange nye og gode tiltag, som vi har lavet, der gør, at arbejdet med alt fra chauffører, administrative medarbejdere og ledere i afdelingerne på tværs af landet, bliver mere spændende og udfordrende. Og det er særligt en af de kvaliteter, som vi hos Norva24 vægter højt. Vi ønsker nemlig at være en arbejdsplads, hvor alle slags mennesker er velkomne, og hvor rammerne for udvikling kun er begrænset af ens egen drivkraft og drømme for fremtiden.