Kommuner og Forsyningsselskaber

Vi er Scandinavians største totalleverandør af kloak- og industriserviceydelser – Er du privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Kommuner og Forsyningsselskaber – Kvalitet og omkostningseffektive løsninger

 

Norva24 har lang erfaring med deltagelse i offentlige projekter og leverer dagligt en bred vifte af tjenester til både kommuner, forsyningsselskaber og selvejende institutioner.

 

Lokal tilstedeværelse og national bredde

Vi har lokale afdelinger spredt over hele landet og det er med til at sikre, lokal tilstedeværelse i de projekter vi udfører. Høj lokal viden og tæt kundekontakt giver vores kunder tillid til, at jobbet er udført som det skal og til den aftalte tid. Vi udfører i dag en lang række services for de Offentlige i hele Danmark. Eksempelvis udfører vi tv-inspektion i samarbejde med nogle af landets største forsyningsselskaber, håndterer forstoppelser på skoler og kommunale bygninger og meget mere.

 

Unikke dokumentationssystemer og miljøvenlige løsninger

Med Norva24 på holdet kan du være sikker på, at jobbet bliver udført som det skal, og til den aftalte tid. Vi har unikke dokumentationssystemer, der gør det nemt for dig at håndtere dokumentation og kvalitetskontrol. Derudover arbejder vi løbende på at udvikle miljøvenlige løsninger – så vi sammen med vores kunder kan gå forrest for at skåne miljøet.