Professionel, kompetent og autoriseret kloakservice i København

Det siges, at man ikke ved, hvad man har, før man mister det. Og dette gør sig faktisk også gældende, når det kommer til et velfungerende kloaksystem. Når vasken er stoppet til eller toilettet ikke skyller ordentligt, bliver dagligdagen en del mere udfordrende, fordi det er en større del af hverdagen, end vi måske indser. Heldigvis er Norva24s hjælp med kloakservice i København kun et stenkast væk. Med vores servicecenter i Albertslund, rykker vi hurtigt ud, når du mangler hjælp til kloaksystemet. Vi er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriydelser, og har års erfaring i bagagen. Vi står altid klar til at rykke ud til dig i København, hvis du står foran en kloakopgave. Vi har de rette fagfolk, der kan hjælpe dig med at løse problemet og sørge for, at din kloak igen fungerer uden problemer eller tilstoppelser. Vores dygtige kloakmester i København har dybdegående kendskab til alt der rører sig i kloakverden, og vi kan med garanti også fikse dit problem. Uanset om det drejer sig om mindre opgaver såsom en tilstoppet vask eller mere omfangsrige projekter som omlægning af kloaksystemet, er vi hos Norva24 klar til at hjælpe dig. Vi tager enhver størrelse opgave på os med et smil. Til større kloakopgaver, kører vores slamsuger desuden gerne forbi og klarer skærene. Uanset størrelsen på opgaven, er du garanteret et fejlfrit resultat, og vores dygtige medarbejdere forlader ikke stedet, før du er tilfreds. Vi kan nemlig assistere med nogle af de dygtigste kloakmestre, der alle har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, og vi sender gerne en kloakmester til København, hvis du står overfor en af de mere tekniske kloakopgaver, der kræver autoriseret hjælp. Ligegyldigt hvad behovet er, kan du være sikker på, at din kloak får en god behandling, når du vælger Norva24 til at udføre din kloakservice i København.

Slamsugning i København – vores kloakmester hjælper dig, hvis kloakken stopper

Har du problemer med en tilstoppet kloak, står vores autoriserede kloakmestre hos Norva24 altid klar til at rykke ud i hele København. Vi har mange års erfaring, og kan hjælpe med alt fra brønde, faldstammer og selvfølgelig kloakker med vores slamsuger. Når vores dygtige kloakmestre rykker ud med slamsugeren, er du sikker på, at problemerne med den stoppede kloak hurtigt ophører igen. En slamsugning foregår ved, at vi ved hjælp af vores slamsuger renser din kloak, brønd eller faldstamme med rent vand, som fjerner alt skidt, snavs, grus og fedt. Det er en relativt hurtig proces, som effektiviseres ved vores hurtige udrykning. Når du allierer dig med en autoriseret kloakmester fra Norva24, er du sikker på, at slamsugningen bliver korrekt og professionelt udført, og skulle det være tilfældet, at din kloak, brønd eller faldstamme har behov for en anden type service, lader vores kloakmester ikke bare stå til.

Tv-inspektion – vi rykker hurtigt ud i hele København

Det er ikke altid til helt at vide, hvad der er sket, siden kloakken eller brønden er stoppet til, og nogle gange kræver det en ordentlig undersøgelse for at finde frem til, hvilken metode der skal benyttes til at afhjælpe problemet. Hos Norva24 rykker vores autoriserede kloakmester hurtigt ud og foretager en TV-inspektion, hvor din brønd og/eller kloak grundigt tjekkes, så problemet kan findes og løses. Vi hjælper både med tilstoppede kloakker, fugtproblemer og rotteangreb og sørger hurtigt for at afværge alle typer af problemer med kloakken. Med en TV-inspektion, får vi hurtigt et klart billede af, hvor i kloakken, skaden er sket og på den måde får vi mulighed for at vide præcist, hvilket omfang problemet har, og hvordan vi bedst muligt udbedrer det. Vores dygtige og kompetente kloakmester sørger derefter for straks at tage sig af problemet, uanset om kloakken skal repareres, om kloakken skal renses, eller om der skal opsættes rottespærre. Når vores kloakmestre udfører en TV-inspektion kan du være fuldstændig sikker på, at den lever op til alle kvalitetskrav. Når en TV-inspektion er fuldført, udarbejder kloakmesteren nemlig en rapport, der beskriver kloakledningernes tilstand ned til allermindste detalje. Rapporten udarbejdes efter Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordnings regler og standarder, hvilket garanterer, at alle regler er overholdt.

Autoriseret kloakmester i København – kontakt os i dag

Hos Norva24 består vores team af dygtige, professionelle og autoriserede kloakmestre, som alle brænder for at hjælpe med alle slags kloakproblemer. Vi rykker hastigt ud og sørger for at identificere problemet med kloakken, brønden eller faldstammen med det samme, så du hurtigt kan blive fri for generne. Du er altid velkommen til at kontakte os, enten gennem vores kontaktformular eller ved at ringe til os på tlf: 70 120 222

Norge:

Danmark:

Sverige:

 Tyskland: