Medarbejdere til TV-inspektion

Vi har travlt med at servicere vores kunder med TV-inspektion af kloaknettet og har brug for flere dygtige medarbejdere. 

Du bliver del af et team af dygtige og passionerede medarbejdere og vil få en hverdag, hvor du arbejder med både det nyeste IT udstyr indenfor området, kundeservice og analyseopgaver af billedmateriale, samtidig med at du gør en forskel for miljøet.

Vores kunder er både private, virksomheder og offentlige instanser, som for eksempel kommuner og forsyningsselskaber, hvilket stiller krav til både kundeservice og fleksibilitet i dagligdagen.

Du får et job med stor selvstændighed og ansvar for hele processen fra udførelse og kvalitetscheck til overlevering af materiale til kunden, ligesom du har indflydelse på projektets planlægning sammen med vores projektledere.

Du vil stå i spidsen for den tætte kommunikation og løbende forventningsafstemning med kunden, da det er dig – i samarbejde med projektlederen – der har ansvaret for, at kunden får en god oplevelse.

Vi bruger den nyeste teknologi og har netop bestilt en ny TV-bil, som kan levere data i fuld HD-kvalitet, hvilket er med til at gøre os til unikke på markedet for TV-inspektion.

Vi bruger både wincan, DanDasTV Check  Ikas og Ikas Evolution systemer, ligesom vores biler er opbygget med Ibak anlæg.

Profil

Der kan være flere indgange til stillingen, enten er du allerede en erfaren DTVK TV-inspektør, som har lyst til nye udfordringer eller du har et job som slamsugerchauffør eller er i entreprenørbranchen og ønsker at videreuddanne dig indenfor vores område. Eller måske noget helt tredje.

Vi sørger selvfølgelig for en god introduktion – uanset hvilken baggrund du kommer med. Og hvis du ikke har et DTVK-certifikat, er det selvfølgelig et led i din oplæring.

  • Du skal være struktureret og omhyggelig med løsningen af dine opgaver, ligesom det er et plus hvis du har flair for IT.
  • Du skal kunne begå dig på dansk, både i skrift og tale og så har du et stort kørekort (kategori C).

Det er vigtigt for os, at du har lyst til at lære og blive en del af vores virksomhed, som byder på gode kollegaer og en kultur, hvor passion, tillid og ikke mindst hjælpsomhed er nøgleord.

Vi tror på, at et tæt fagligt og socialt miljø blandt TV-operatørerne er nøglen til samarbejde og løbende kompetenceudvikling og derfor vægtes dette højt.

Vi lægger stor vægt på arbejdsmiljø og har selvfølgelig overenskomst på området, ligesom vi tilbyder sundhedsforsikring (udover overenskomstens dækning) til alle medarbejderne.

En spændende rejse venter

Du vil få et selvstændigt job i en spændende virksomhed, hvor kulturen er entreprenant og er kendetegnet ved stærke specialister, positiv indstilling og et stort engagement for at skulle lykkedes.

Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og din personlige udvikling vil være sikret blandt dygtige og engagerede kollegaer i en flad organisationsstruktur med et uformelt arbejdsmiljø.


Har du spørgsmål? 

Har du tekniske spørgsmål til stillingen så så kan du kontakte TV operatør Dennis Adelborg på telefon 92922253,
mens HR chef Vibeke Nyberg kan kontaktes for de mere generelle spørgsmål på telefon 25500039.

 

Vi har ingen ansøgningsfrist, men lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.

Send din ansøgning og CV til hr@norva24.dk