Strategisk salgskonsulent

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads – med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Du er opsøgende, nytænkende, målrettet og resultatorienteret i din tilgang til kunderne og befinder dig godt i et miljø, hvor dagene sjældent er ens. Dine kontaktpersoner vil være en målgruppe, der tæller beslutningstagere i store virksomheder, og som påskønner ordentlighed, struktur og faglig kompetence. Som leverandør og samarbejdspartner for disse skal du opbygge og fastholde en stærk relation samt sikre, at kunden oplever dig som en tilgængelig, løsningsorienteret, troværdig og kommercielt tænkende.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Opsøge og øge tilgangen af nye strategiske kunder i hele Danmark
  • Skabe stærke relationer med eksisterende og potentielle kunder på et strategisk niveau
  • Udbygge og professionalisere samarbejdet med eksisterende storkunder
  • Foretage kundeanalyser for at forstå kundernes forretningsmodel og værdisæt
  • Rådgivning og coaching af kunderne indenfor helhedsløsninger og servicekoncepter
  • Ansvarlig for forhandling og kontraktudarbejdelse
  • Ansvarlig for kunderelation og salgsbudget og -mål
  • Tæt dialog og samspil med Storkundeansvarlig & Area Sales Managers omkring fælles indsatser overfor de store kunder
  • Ansvarlig for status rapportering og opfølgning på KPI’er

Opsøgende kommerciel profil

Der kan være flere indgange til stillingen, men du har formodentligt erfaring fra entreprenørbranchen, Facility management eller lignende. Vi bruger Office pakken, så vi forventer at du er selvkørende i PowerPoint og Excel, ligesom det vil være en fordel, at du vant til at arbejde i CRM systemer. Du behersker dansk og engelsk, og du har selvfølgelig kørekort

Som person er du selvkørende, med et stort drive og med viljen til at lykkedes, samt forstår at skabe den gode løsning for alle parter og blive set som en kompetent rådgiver, herunder at skabe den langvarige relation. Du får hele Danmark som arbejdsplads og vi forventer, at du møder kunderne, der hvor de befinder sig. Du skal derfor regne med at ca. 80% af din tid skal lægges ude hos kunderne, da det er her værdien skabes.

Du evner at spotte forretningsmuligheder i din relation med kunden, samt forhandle profitable aftaler hjem. Du skal være risikovillig og turde at gå ind i store helhedsløsninger og du er i stand til at nedbryde komplekse problemstillinger og gennemskue løsninger. Du har en stærk forretningssans og tager udgangspunkt i værdibaseret salg og formår, i samarbejde med dine kollegaer, at koordinere aktiviteter med kunderne.

Også når det går stærkt, formår du at fastholde struktur og overblik over dine opgaver. Gennem din adfærd skaber du respekt om din person, og du har modet og evnerne til at være en af dem, der går foran i virksomhedens fortsatte ekspansion og spændende udvikling.

Du bidrager aktivt og struktureret til opbygningen af en stærk kommerciel organisation og er drevet af økonomiske og organisatoriske resultater. Du udfordrer og inspirerer status quo, du er innovativ, men har samtidig fokus på den eksisterende forretning.

En spændende rejse venter

Du vil få en central strategisk rolle i et selvstændigt job med et stort udviklingspotentiale i en spændende virksomhed, hvor kulturen er entreprenant og er kendetegnet ved stærke specialister, positiv indstilling og et stort engagement for at skulle lykkedes.

Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og din personlige udvikling vil være sikret blandt dygtige og engagerede kollegaer i en flad organisationsstruktur med et uformelt arbejdsmiljø.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Salgs- og Marketingdirektør Anna-Tine Iversen på tlf. 5138 7430.

Vi behandler ansøgninger løbende, så send den gerne allerede i dag.

 

Send din ansøgning og CV til hr@norva24.dk