Leder til afdeling for TV-inspektion (Sjælland)

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på?

Har du lyst til at kombinere ledelse af medarbejdere, projektledelse og udvikling af et forretningsområde i en virksomhed i rivende udvikling og med en spændende strategisk plan for den kommende vækstrejse?

Vi udskiller vores TV-forretning i et selvstændigt forretningsområde og søger derfor en afdelingsleder, som får ansvaret for at lede afdelingen for TV-inspektion på Sjælland, men også det overordnede ansvar for at udvikle både TV-forretning og medarbejdere indenfor TV-inspektion i hele landet, så forretningsområdet fremstår som en professionel og kompetent sparringspartner og rådgiver for kunderne.

For afdelingen på Sjælland bliver opgaven, at lede den daglige drift og sikre at vi har de rette ressourcer til at løfte opgaverne hos kunderne. Du får også det økonomiske ansvar for afdelingen, ligesom du må forvente at du skal deltage i møder hos vores kunder.

Som afdelingsleder vil du få det ledelsesmæssige ansvar for p.t. 2 projektledere, en tværgående landsdækkende ressource samt de operationelle TV-operatører på Sjælland. Du kommer til at referere til driftschefen for Sjælland og vil få arbejdssted på vores kontor i Albertslund, men må regne med, at du skal være synlig for medarbejderne på de øvrige lokationer på Sjælland og i marken.

Profil

Der kan være flere indgange til stillingen, men du har formodentligt erfaring fra entreprenørbranchen, Facility management eller lignende.

Vi forventer ikke, at du nødvendigvis har erfaring med TV-inspektion. Det er langt vigtigere for os, at du har projektledererfaring – gerne med ledelsesansvar – og lysten til at lære området at kende, hvilket vi selvfølgelig sikrer gennem en god introduktion.

Som person er du synlig og motiverende overfor medarbejderne, du har et stort drive og viljen til at lykkes.

Også når det går stærkt, formår du at fastholde struktur og overblik over dine og afdelingens opgaver. Gennem din adfærd skaber du respekt om din person, og du har modet og evnerne til at være en af dem, der går foran i virksomhedens fortsatte ekspansion og spændende udvikling.

Du bidrager aktivt og struktureret til opbygningen af en kommerciel og videns baseret operationel organisation og er drevet af økonomiske og organisatoriske resultater. Du udfordrer og inspirerer status quo, du er innovativ, men har samtidig fokus på den eksisterende forretning, medarbejdernes trivsel og fortsatte udvikling.

Vi går selvfølgelig ud fra at du er en erfaren IT bruger og har kørekort, ligesom du også behersker dansk og engelsk.

En spændende rejse venter

Du vil få en central rolle i et selvstændigt job med et stort udviklingspotentiale i en spændende virksomhed, hvor kulturen er entreprenant og er kendetegnet ved stærke specialister, positiv indstilling og et stort engagement for at skulle lykkedes.

Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og din personlige udvikling vil være sikret blandt dygtige og engagerede kollegaer i en flad organisationsstruktur med et uformelt arbejdsmiljø.

Har du spørgsmål? 

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Administrerende direktør Henrik Blaabjerg tlf. 6040 3200.

Send din ansøgning og CV til hr@norva24.dk