Area Sales Manager – Vest Danmark

Vi søger en stærk, dynamisk og resultatorienteret profil til at have ansvaret for salg af vores ydelser i Vest Danmark. I første omgang vil fokusområderne være Nord- og Midtjylland, men på sigt vil du skulle dække hele Vest Danmark (herunder også Syd- og Sønderjylland, samt Fyn).

Som Area Sales Manager i Norva24 skal du sælge serviceydelser inden for kloakservice, TV-inspektion og industriservice til blandt andet boligforeninger, forsyningsselskaber, entreprenører og virksomheder indenfor fremstillings- og produktionsindustrien. Du vil blive en del af et stærkt salgsteam fordelt på vores lokationer på tværs af landet.

I dagligdagen vil du være i tæt dialog og sparring med de lokale afdelingschefer om lokalmarkedet, lead generering og resultatopnåelse.
Derudover vil du have et centralt bagland, som består af strategisk salg, storkundeserviceteam, samt udbuds- og marketingsafdeling som altid er klar med støtte og sparring.

Du vil få ansvaret for dit eget område og du skal arbejde med:

 • Opsøgende og vedligeholdende salg – fokus på værdisalg
 • Kortlægning og identificering af nye kunder
 • Løbende prisregulering/forhandling af eksisterende kunder
 • Vækste og professionalisere samarbejdet med eksisterende kunder
 • Foretage kundeanalyser for at forstå kundernes forretningsmodel og værdisæt
 • Planlægning af salgsindsatser og kundebesøg
 • Udarbejdelse af tilbud og pipeline styring
 • Rapportering og synliggørelse af fremdrift og resultater
 • Deltage/planlægge kundeevent, arrangementer og messer
 • Deltage aktivt i opbygningen af CRM system
 • Udfordre eksisterende metoder og bibringe ny viden indenfor salg

Kvalifikationer, tilgang og erfaring
Du kommer med 3-4 års erfaring og succesfuldt salg indenfor serviceydelser og/eller B2B, gerne med erfaring fra entreprenør- eller kloakbranchen eller lignende operationelle områder. Du er handlingsorienteret, relations- og tillidsskabende overfor vores kunder og har et stort drive. Det er vigtigt, at du er vedholdende og er i stand til at følge salget til dørs. Vi forventer, at du anvender hovedparten af din tid ude hos vores kunder, idet vi skal være synlige og forudseende hele tiden.

Du er udadvendt og har en unik evne til at opbygge og vedligeholde værdiskabende og langvarige relationer til både kunder og kolleger.
Du har en stærk forretningssans og tager udgangspunkt i værdibaseret løsningssalg og er dygtig til at forhandle profitable aftaler.

Du kan sætte dig i kundens sted og har en naturlig evne og interesse i at forstå kundens forretningsmodel således, at vi tilpasser vores ydelser og skaber den bedste værdi og oplevelse for vores kunder.

Du bidrager aktivt og struktureret til opbygningen af en stærk kommerciel organisation og er drevet af økonomiske og kommercielle resultater. Du udfordrer og inspirerer status quo, men har samtidig fokus på den eksisterende forretning.

Du er struktureret og går analytisk til værks, både i forhold til vores kunder, herunder forberedelse, afholdelse og opfølgning på kundemøder, såvel som vores interne arbejdsgange, blandt andet rapportering og udvikling af gode arbejdsmetoder og processer.

Du kommunikerer gnidningsfrit i både skrift og tale og er habil bruger af MS Office programmerne.

Vi ser gerne du er bosat i området omkring Aalborg eller i Aarhus/Randers området.

Du tilbydes

En spændende stilling i en virksomhed i rivende udvikling, hvor du får mulighed for at arbejde med salg på tværs af organisationen.

Vi sætter faglig og personlig udvikling i højsædet og vil hele tiden sikre os, at du bliver klædt på med den nødvendige træning og coaching. Du bliver en vigtig del af det lokale og kommercielle team med engagerede kollegaer i et uformelt miljø og i en organisation med en flad struktur. Du vil i dagligdagen have stor grad af fleksibilitet i planlægningen af dit arbejde, ligesom du får mulighed både for at arbejde hjemmefra og fra kontoret.

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår inkl. firmabil, pension og sundhedsforsikring.

Ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Salgs-og Marketingdirektør Anna-Tine Iversen på tlf. 51387430.

Vi behandler ansøgninger løbende, så send den gerne allerede i dag.

Send din ansøgning og CV til hr@norva24.dk