Industriservice

Vi er Scandinavians største totalleverandør af kloak- og industriserviceydelser – Er du privat virksomhed, offentlig institution eller privat husejer, så har vi den rigtige løsning til dine udfordringer – Vi hjælper altid!

Industriservice – Kvalitet, service og effektive løsninger på alle niveauer

 

Stor fleksibilitet og unikke rapporteringssystemer

Norva24 har lang erfaring med at levere serviceydelser til industrien, og vi har fleksible løsninger skræddersyet til de fleste virksomheder – store og små.

 

Vi tilbyder fleksible løsninger indenfor tørstofssugning og højtryksspuling. Med vores omfattende materiale samt dygtige og erfarne medarbejdere har vi muligheden for at tilrettelægge det helt rigtige projekt til dine behov.

 

Lokal tilstedeværelse og national bredde

Vi har lokale afdelinger spredt over hele landet og det er med til at sikre, lokal tilstedeværelse i de projekter vi udfører. Høj lokal viden og tæt kundekontakt giver vores kunder tillid til, at jobbet er udført som det skal og til den aftalte tid.

 

Bred faglig ekspertise på tværs af afdelinger og moderne udstyr sikrer, at vi altid kan tilbyde den bedste løsning til dine behov – Altid med fokus på fleksibilitet, kvalitet.