Der kan være mange årsager til, at din kloak stopper til. Rotter, rødder og snavs er bare nogle af årsagerne til, at der opstår tilstoppelser, men det kan være svært at finde frem til årsagen på egen hånd. Kilden til problemerne kan være langt mere dybdegående, end du tror. Det kan være en god idé at få professionel hjælp, hvis du oplever problemer med din kloak. 

Du kan hurtigt få kloakservice i Horsens

Hos Norva24 kommer vi dig gerne til undsætning, hvis du står overfor en tilstoppet eller oversvømmet kloak i Horsens. Vi har nemlig et stort kloakservicecenter i Kolding, og herfra kan vi hurtigt komme til dig, hvis du har brug for kloakservice i Horsens. Og vi kører ikke før, din kloak igen fungerer, som den skal. Vi er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriydelser, og vi hjælper både private og erhverv med at løse alle typer af kloakopgaver, både de store og små. 

Erfaren kloakservice i Horsens

Vores erfaringer indenfor området har givet os stor viden, effektive metoder og ekspertise i at give din kloak den bedste behandling. Vi er stolte af at have dygtige fagfolk, og vi går op i altid at være grundige, når vi skal give dig kloakservice. Når du vælger Norva24 til at udføre din kloakservice, kan du altså være sikker på, at din kloak er i kyndige hænder. Hvis du står med en af de mere tekniske kloakopgaver, har vi både TV-inspektører og kloakmestre af højeste kalibre. Vores kloakmestre har alle autorisation fra Sundhedsstyrelsen, og vores fagfolk er nogle af landets dygtigste og mest erfarne. 

Kontakt din lokale kloakservice allerede i dag

Hos Norva24 er vi eksperter i kloakservice. Så uanset, om du skal have tjekket din kloaks tilstand, eller du skal have anlagt en helt ny kloak, så står vi klar til at sende vores bedste folk ud til din kloakopgave i Horsens

Kontaktinfo

Norva24 Kolding
Telefon: 62 23 12 08
Adresse: Marsvej 1, 6000 Kolding
Mailadresse: holmdrup@norva24.dk

Norge:

Danmark:

Sverige:

 Tyskland: