Vores store kloakcenter ligger centralt i Kolding midt i trekantområdet. Fra vores centrale kloakcenter kan vi hurtigt komme frem til dig, hvis du bor i Fredericia og oplever problemer med din kloak. Kontakt os allerede i dag og hør mere om vores mange ydelser. 

Er kloakken stoppet? Vi kommer til dig i Fredericia

Der kan være mange årsager til, at din kloak stopper til, og det kan være meget vanskeligt at finde frem til, hvor tilstoppelsen er opstået. Hvis du oplever problemer med din kloak i Fredericia, sender vi hellere end gerne en af vores fagfolk hjem til dig fra vores servicecenter i Kolding. Vores kompetente ansatte hjælper dig selvfølgelig med at finde årsagen til, at problemet er opstået, og vi kører ikke fra Fredericia igen, før problemet er løst, og din kloak fungerer upåklageligt.

Erfaren kloakservice i Fredericia 

Hos Norva24 står vi klar til at hjælpe dig med alle typer af kloakopgaver i Fredericia. Vores kloakservice er altid grundig og kun udført af fagfolk. Vi tilbyder for eksempel kloakrens eller spuling, hvis din kloak trænger til at blive rengjort. Vi kører også gerne til Fredericia for at løse de mere tekniske eller komplekse kloakopgaver for dig. Vi har nogle af de bedste og mest kvalificerede fagfolk inden for kloakservices. Vores kloakservices i Fredericia inkluderer TV-inspektører, hvis du har brug for at få tjekket tilstanden af din kloak, eller du vil have overblik over, om der kan være dybtliggende skader i din kloak. Vi har også kompetente kloakmestre i Fredericia, som alle har autorisation fra Sundhedsstyrelsen til at udføre de helt specialiserede kloakopgaver for dig. Det er i nogle tilfælde lovpligtigt at få en autoriseret kloakmester til at udføre opgaven. Dette gælder for eksempel, når du skal have tilført din nuværende kloak kommunens kloaknet, eller når du skal have anlagt en helt ny kloak. 

Kontakt din lokale kloakservice i Fredericia i dag 

Vi sender gerne vores kloakmester til Fredericia, hvis din kloakopgave kræver autoriseret hjælp. Når du vælger en kloakmester hos Norva24, kan du være sikker på, at opgaven bliver udført efter alle gældende regler og restriktioner. Uanset hvilken kloakopgave du står med, så står vi klar til at rykke til Fredericia og løse dine kloakproblemer for dig. 

Kontaktinfo

Norva24 Kolding
Telefon: 62 23 12 08
Adresse: Marsvej 1, 6000 Kolding
Mailadresse: holmdrup@norva24.dk

Norge:

Danmark:

Sverige:

 Tyskland: