Norva24 glæder sig til at hjælpe kunder i Aalborg-området

Kloakservicevirksomheden Norva24 åbner ny afdeling i Aalborg og ser frem til at servicere kunder i området. En aftale med Aalborg Portland har banet vej for en god start i det nordjyske.

Nordens største kloakservicevirksomhed, Norva24, har netop åbnet en ny afdeling i Aalborg. I samme ombæring har virksomheden indgået kontrakt med cementgiganten Aalborg Portland, hvilket giver opstarten af den nordjyske afdeling et kraftigt rygstød og et stærkt fundament, som både privatkunder, kommuner, forsyninger og andre industrivirksomheder i regionen kan nyde godt af fremadrettet – 24/7, året rundt.

– Vi glæder os til at servicere kunder i Aalborg og omegn og grundet aftalen, vi har indgået med Aalborg Portland, kan vi starte op med hele ni nye medarbejdere. Fra første færd er vi derfor oppe i en væsentligt højere kadence, end vi ellers havde været, og det gavner blot alle potentielle kunder, som vi ser frem til at give en god og professionel service, siger Flemming Sloth Lauridsen, der er administrerende direktør i Norva24 i Danmark.

For at skabe den største værdi for sine kunder, definerer Norva24 sin service i samarbejde med kunden og ud fra dennes perspektiv.

– Vi glæder os til et spændende samarbejde med Norva24, hvor de vil være med til at sikre, at vores produktion af cement forløber optimalt, bl.a. ved at sørge for rensning af ovne, kloakledninger, siloer og meget andet. Vi vil, i fællesskab, arbejde med forbedringer og optimeringer i opgaveløsningen. Det er vigtigt for os at have en professionel samarbejdspartner på disse ydelser, så vi kan føle os trygge og fokusere vores energi på vores egen forretning. Samarbejdet har nu været i gang siden start april og Norva24 har under indkøringsfasen fuld ud levet op til vores forventninger, så vi ser frem til et spændende og fortsat stærkt samarbejde, siger Arne Jacobsen, der er teknisk indkøber hos Aalborg Portland A/S.

Dækker hele landet

Med udstyr som blandt andet slamsugere og TV inspektionsbiler, er Norva24 godt rustet til at kunne løse alle former for opgaver, såsom forstoppede afløb, tømning af sandfangs brønde, rodskæring af kloakledninger, TV-inspektion af kloaksystemet for at konstatere om der er skader i kloaksystemet og meget mere. Norva24 anbefaler altid en TV-inspektion af kloaksystemet, så man er sikret mod følgeskader af et eventuelt utæt kloaksystem, som kan blive både omfangsrigt og dyrt. Dette bør eksempelvis altid overvejes ved huskøb. Vi hjælper altid!

 

– Med vores nye afdeling er vi godt dækket ind i Nordjylland, og indtil videre har vi syv biler, der kører ud fra Aalborg. For os er det essentielt at vores kunder ved vi altid er der for dem og løser deres problem nu og her, nemt og smidigt. Desuden arbejder vi gerne med vores kunder om forebyggende tiltag og smartere løsninger, da vi tror på det skaber yderligere værdi for vores kunder, siger Daniel Hansen, der er driftschef hos Norva24 i Aalborg.

Hjælper med alle opgaver

Norva24 kan hjælpe med alle opgaver inden for slamsugning og spuling og er klar til at rykke ud døgnet rundt. Som landsdækkende servicevirksomhed er afstanden til kunderne et vigtigt parameter, som Norva24 konstant arbejder for at minimere.

– Vi skal altid have forholdsvis kort afstand fra kunden til den nærmeste afdeling, så vi kan være fremme hurtigst muligt, hvis et akut behov opstår, og nu kan vi hurtigt rykke ud i Nordjylland. Vi kan fortsat styrke vores position i det vestlige Jylland, hvor vi arbejder på at stå stærkere i fremtiden, siger Flemming Sloth Lauridsen.