Desinficering i forbindelse med COVID-19

Kære kunder og samarbejdspartnere

Det er vigtigt for os som virksomhed at bidrage til, at vi hurtigst muligt, og mest effektivt, får begrænset spredningen af COVID-19. Derfor vil vi gerne være med til at hjælpe jer med at skabe sikre rammer og omgivelser for jer, jeres medarbejdere og kunder. Vi tager udgangspunkt i netop jeres situation og skræddersyer tilgang og metode efter jeres behov.

 

Vi hjælper jer med at begrænse spredning af COVID-19

Vi tilbyder jer desinficering via vores døgnberedskab, der står klar til at rykke ud, når I har behov for det. Vores desinfektionsmiddel fungerer effektivt mod vira, bakterier, bakteriesporer og svampe og er samtidigt giftfri for dyr, mennesker og miljø og er godkendt af sundhedsmyndighederne. Det er lugtfrit og medfører ikke skader på hverken bygning eller inventar.

Hvor kan vi desinficere?   

Vi hjælper både virksomheder, offentlige instanser, såvel som private. Vi kan desinficere store områder som produktionsfaciliteter, skibe, lagerlokaler, kantiner, storcentre, lufthavne, S-tog, lufthavne osv. Vores materiel gør det muligt at håndtere helt op til 30.000 l. desinfektionsmiddel af gangen. I tillæg kan vi håndtere desinficering af mindre områder & overflader såsom skraldespande, indkøbsvogne, indgangspartier, kontormiljøer, forretninger, beboelsesområder, mm. De berørte områder vil kunne tages i brug igen umiddelbart efter behandlingen, så I hurtigt kan vende tilbage til jeres dagligdag.

 

Ansvarlighed i opgaveløsning

Vores medarbejdere er nøje instrueret i håndtering af desinfektionsmidlet og vil naturligvis altid være påført det nødvendige sikkerhedsudstyr, både for at beskytte sig selv, men også for at hindre smittespredning.

 

Kontakt os endelig på 23 84 70 44, så finder vi den løsning, der passer lige præcis til jer!